Fun Lovin Criminals ve čtvrtek na Václaváku

Fun Lovin Criminals ve čtvrtek na Václaváku

28. 02. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert Ochutnejte Evropu, který se uskuteční jako součást evropského summitu regionů a měst v Praze ve dnech 5. a 6. března 2009 pokaždé od 16:00 hod. odpoledne. Tato dvoudenní akce nabídne opravdu luxusní sestavu hudebních skupin, které uspokojí choutky většiny hudebních fajnšmekrů. Koná se v Praze v dolní části Václavského námestí před ČKD na dvou pódiích a vstupné je zdarma.
Fun Lovin´ Criminals (UK) - Jedna z nejvypečenějších kapel současnosti je u nás vždy velmi vítanou atrakcí. Tato původně New Yorkská formace se postupně přestěhovala do Londýna, aby to měla do Evropy blíže a mohla se tak pravidelněji podělit o svou tvorbu na pomezí Funk Blues Rock. Fun Lovin´ Criminals v ČR vystupují pravidelně od 90.let minulého století a mají u nás kultovní status. Např. předminulý rok se představili jako hlavní hvězda brněnské open air festival Rio De Riviera a minulý rok jako hlavní hvězda festivalu Happy Days. Kapelu vede charismatický zpěvák Huey Morgan, jehož kouzlu podléhají zástupci obou pohlaví. Nadsázka v kombinaci s humorem a intelektem, tak se dá popsat tvorba, kterou Fun Lovin´ Criminals ohromili své fanoušky po celém světě. Zejména na nich obdivují způsob, jakým se její členové vyrovnávají s trendy fenoménem poslední doby. Hity ´The King Of The New York ´, ´Loco´, ´Barry White´ nebo ´Mi Corfazon´ jsou profláknuté na nejedné party či domácím dýchánku. Koncert Fun Lovin´ Criminals začne ve Čtvrtek 5.3.2009 v cca. 18:00 hod.

kraak & Smaak (NL) - Heineken, Van Gogh a KRAAK & SMAAK. Přesně v tomto pořadí se jedná o 3 nejznámější artikly pocházející z Holandska, země zakázaného ovoce. Samozřejmě se jedná o nadsázku, nicméně skvělá holandská electro funk partička KRAAK & SMAAK je opravdu vytříbenou záležitostí. Opravdu originální pojetí electro funku uspokojí fanoušky pohodové taneční hudby, co mají rádi nadhled a srandu. Kraak & Smaak v současné době slaví úspěchy nejen po celé Evropě, ale také v USA a Kanadě. Např. Paris Hilton nebo Kanye West se stali velkými fanoušky Kraak & Smaak. Koncert Kraak & Smaak začne ve Čtvrtek 5.3.2009 v cca. 20:45 hod.

Sifu Versus (GR) - Řeckého hip-hopu jste zatím u nás moc slyšet či vidět nemohli. Řecký hip-hoper SIFU VERSUS je čelním představitelem řecké hip-hoppové scény, ve své tvorbě využívá jak řečtinu, tak angličtinu. Koncert Sifu Versus začne v Pátek 6.3.2009 v cca. 17:25 hod.

Dodal: Martin Fořt, MAFO Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika