N.O.H.A. bude koncertovat v Rock Café

N.O.H.A. bude koncertovat v Rock Café

04. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
N.O.H.A. je kosmopolitní kapela, jejíž členové pochází z Cologne, Prahy, Gijonu, New Yorku a Essenu. Stejně jako jejich původ, je rozmanitá i jejich tvorba, která nenechá nikoho v klidu sedět.
Hrají stylově sevřený mix nu-jazzu, drum & bassu, Popu a energií nabitých groovů, jimž vévodí charismatická zpěvačka Minerva Diaz Perez pocházející ze Španělska a MC Chevy z New Yorku. Nedílnou součástí kapely a zároveň tvůrčím motorem je duo Philips Noha (saxofon, původem z Prahy) a německý klávesista Jochen Eickenberg.

Na podiu N.O.H.A. exceluje jako smršť, rozsévá kolem sebe komplexní zvuky a posunuje, nebo spíše tvoří novou hranici mezi klasickou psanou a klubovou hudbou. Přirozeným způsobem tak sjednocuje dynamický DJ set s živou performancí.

N.O.H.A. zaujala hned svým prvním albem Noise of Human Art v roce 1997 a od té doby má už na svém kontě čtyři desky-No Slack (2001), Next Plateau (2003) a nejnovější album Dive in Your Life (2007) se skladbami jako „ Tu Café“ a „ Dive In Your Life“, které je směsí nejrůznějších rytmických zvuků, drum‘n‘bassu, electronického jazzu, popu a tanečních rytmů.

Dodal: Tereza, Rock Cafe
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: N.O.H.A.

Sobota 14. 3. 2009
Vstup: 330/390 Kč
Vystupují:
N.O.H.A
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika