Indecent Noise v pražské Prdeli

Indecent Noise v pražské Prdeli

09. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zveme vás na divokou party do pražského klubu Prdel! Neříkejte, že vás do Prdele ještě nikdo neposlal. My vás tam všechny posíláme na sobotní večer 11. 4., kdy se v klubu uskuteční trancová party GetUp!. A co od ní můžete čekat?
Jako exkluzivní zahraniční host vystoupí polský DJ a producent Indecent Noise, který zahraje v České republice úplně poprvé. Tento převážně trancový DJ má za sebou celou řadu úspěšných releasů, jeho nový remix vyšel na známém labelu Vandit a v poslední době sbírá úspěchy na DJské scéně nejen v Polsku, ale i ve Velké Británii. Set Indecent Noise si budete moci vychutnat celé 2 hodiny! O další sety se postarají nadějný F1D0, brněnská E-Motion dvojice Stepan Bruck b2b Vyrys, dále mistr mixu Revolt a ve speciálním oldchool b2b vystoupení také organizátoři akce Hellman a Andrew Mallet.

Součástí večera bude několikanásobná oslava narozenin, takže lze očekávat opravdu rozjetou party. První z vás dokonce čeká malé občerstvení zdarma :-). Tak nezapomeňte 11.4. všichni vstát a přijít do Prdele (www.clubprdel.cz), kterou najdete v Žitné ulici 4, u Karlova náměstí v Praze. Prostory tohoto nového klubu jsou opravdu luxusní, začínáme ve 21 hodin a vstup je zdarma!

Info o vystupujících i novinkách k akci pro vás budeme průběžně připravovat na webu www.getupparty.blogspot.com.

Dodal: Hellman a Andrew Malet
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET UP!

Sobota 11. 4. 2009
Vstup: Zdarma
Vystupují:
Indecent Noise (Vandit, Pl), F1D0, Hellman, Andrew Mallet, Revolt, Stepan Bruck, Vyrys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika