Jihlava má nový klub a s ním i party Odyssey

Jihlava má nový klub a s ním i party Odyssey

10. 03. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 13. 3. 2009 proběhne v novém jihlavském klubu Ultima za podpory Kamikaze,obchodu Gauner a shop4DJs.com nová taneční akce Odyssey.
A na co že se můžeme těšit?
Nový klub Ultima nabídne to, co na Vysočině chybělo včetně skvělého konceptu pružného klubu. Ultima se s přehledem vyrovná standardům předních českých klubů. Těšit se můžete na velkou stage osazenou kvalitním zvukem, scannery, samozřejmostí jsou lasery nebo pára. Čeká na vás i unikátní zázemí a bar s příjemnou obsluhou. S novým klubem se rodí i nová klubová noc Odyssey, která vám nabídne to nejlepší z Progressive, Trance a House music. I proto jsme si jako hosta dovolili pozvat jednoho z nejpovolanějších.

Právě zrozenou Odyssey, která bude kráčet ruku v ruce s klubem Ultima, nám pomůže nastartovat jeden z nejlepších českých DJs. rodák z Ostravy, ve svých začátcích známý jako propagátor vocal house a tribal House. Kolem roku 2000 objevuje svůj oblíbený progressive, u kterého v podstatě zůstal až do dnes.

Může se pochlubit hraním ve společnosti takových jmen jako Armin van Buuren, Ferry Corsten, Remy, Taucher , Luis Paris, Darude, Kai Tracid, Hooligan. Od roku 2009 se stal rezidentem klubu Roxy na jedné z nejprestižnějších, klubových nocí v České Republice – ZENu! Dámy a Pánové, poprvé v Jihlavě, na prvním díle klubovky Odyssey, která je prvním mejdanem klubu Ultima vám svůj um předvede Martin Gredner

Další, kdo nemohl odmítnout pozvání a podpořit tak nový Jihlavský klub je DJ Nirthy - Dříve techno DJ který přesedlal na progressive, jenž odstartoval i jeho producentskou dráhu, která je stejně zdařilá jako jeho cit pro mix. Vystoupil po boku: Space DJs, Joel Einhorn, Marcelo K2, Axel Karakasis, Jonthy Skrufff, Breeth , Boss, Michael Burian, Clara Bailar, Southeast, BB Mike, Laydee Jane, Kaisersoze, Roman Rai, Hammersmith, a dalších…

Styl progressive bude mít v podobě těchto dvou DJs opravdu silné zastoupení, ale víme, že Trance má čím dál více fanoušků ve všech jeho podobách. Nemohli jsme zapomenout ani na ty z vás, kterým v Jihlavě tento styl scházel. Pojďme se společně podívat na výkvět Tranceových fajnšmekrů z Vysočiny:

Ljuk-M:
Zabývá se vlastní produkcí a ke svému hraní začíná používat hardware Native Instruments a software Ableton Live. Jeho sety začínají být čím dál více zajímavější, velmi rád kombinuje různé styly v jednom setu. Vystoupil po boku uznávaných osobností, jako jsou 4 strings, Michal Poliak, Nifra, Zygy, Stepan Bruck a dalších

Cooler-X:
Tento rezident akce Odyssey propadl kouzlu techtranceu a hradtranceu a tomuto stylu je věrný v podstatě dodnes. Měl možnost zahrát si po boku takových DJ's jako jsou: Orbith, Kaisersoze, P@co, Bon Finix, E-lite, Jerry, Michael C, nebo Mayla.


Akce Odyssey slibuje i zastání kvalitní House music a věřte, že odysea neboli cesta, svede DJ Bunnyho do rytmů sexy triball House music se vším co k tomu patří. Tento charismatický DJ nám sice uzavírá výčet jmen, ale na akci Odyssey má jedno ze zásadních míst. Pro milovníky House music si dovolujeme představit velice nadějný talent, o kterém v budoucnu ještě hodně uslyšíme Dj Bunny.

Jelikož Odyssey je v překladu cesta zveme vás tímto na cestu k něčemu novému a kvalitnímu, ale nedovolujeme si říci, kam nás tato cesta zavede. Tuto otázku si doufejme, společně zodpovíme na akci Odyssey. Přijďte se podívat druhý letošní pátek 13., jak pružně jsme využili skvělý koncept Jihlavského klubu Ultima a poslat klub i akci Odyssey zase o krok kupředu.

Klub Ultima – Žižkova 98, JIHLAVA ( Areál budovy nábytku JYSK )

Start: 21:00
End: ???
Enter: 80,-

Pro prvních 100 wellcome drink zdarma!

Dodal: Jakub Sečka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ODYSSEY

Pátek 13. 3. 2009
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
Martin Gredner, Nirthy, Ljuk-M, Cooler-X, Bunny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika