The Subways v Lucerna Music Baru

The Subways v Lucerna Music Baru

02. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
\"Na koncertech nám jde o to, aby lidi tančili tak, že se jim budou kroutit nohy, řvali tak, že jim puknou plíce, a potili se, až jim sleze kůže,\" říkají The Subways. Ano, již v pondělí 6.dubna vystoupí tato dlouho očekávaná trojka v tuzemské klubové premiéře, která se odehraje v pražském Lucerna Music Baru.
Londýnská kapela ve složení Charlotte Cooperová, Bill Lunn a Josh Morgan loni vydala kritiky velmi oceňované album All or Nothing, které produkoval bubeník Garbage Butch Vig, mimo jiné producent alba Nevermind od Nirvany, která je pro The Subways stále velkou inspirací.
The Subways si v loňském roce také zahráli sami sebe ve filmu Guye Ritchieho RockaRolla, vedle Karla Rodena, který ztvárnil postavu ruského mafiána.

Support této živelné pohromě obstarají neméně spontánní Sunflower Caravan, kteří nedávno vydali své debutové album a v tuto dobu se nachází v naprosto parádní koncertní formě.
Poslední kusy vstupenek jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 350,- Kč + poplatky, na místě pak za 450,- Kč. Předprodej v pokladně Lucerna Music Baru za cenu bez poplatku.

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: The Subways

Pondělí 6. 4. 2009
Vstup: 350/450 Kč
Vystupují:
The Subways
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika