Tip na koncert - Trio Ez3kiel

Tip na koncert - Trio Ez3kiel

05. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Trio Ez3kiel (Yann Nguema – basová kytara, Mathieu Fays - bicí a Joan Guillon za míchacím pultem), známé v oblasti elektronické hudby, mužeme velmi snadno rozpoznat díky jeho jedinečnému zvuku spojenému s digitální grafikou barokních obrazů …
Ez3kiel se mnohem spíše projevuje jako pluridisciplinární umělecké seskupení než jako pouhá hudební formace. Spojení obrazu a zvuku představuje nezaměnitelnou identitu skupiny. Již od turné s prvním albem Handle with care v roce 2001, až po to zatím poslední s albem Battlefield (2008), začleňuje skupina do koncertů to, co ji proslavilo : poetický svět jejích obrazů, grafismu a estetismu. Její účast na festivalech Transmusicales, Vieilles Charrues a Printemps de Bourges jí umožnila zaujmout čím dál širší publikum.

ez3kiel

Ez3kiel má zcela oprávněně image jedné z nejpřekvapivějších skupin francouzské elektronické scény….a vrací se do Prahy, kde již koncertovali v roce 2004 a kde v roce 2007 představili svůj grafický projekt Naphtaline. Na You Tube je možné shlédnout jejich 2 roky starou live verzi soundracku „Requiem for a dream“ od režiséra Darrena Aronofského, stejně tak, jako dvoubarevný silně sugestivní clip „Versus“ atd.. Nový koncertní program „Battlefield“ mísící koncentrovanou energii s melancholií, nejaktuálnější elektroniku, electro dub a hip hop s industriálem, místy rozvíjející kytarový odkaz Roberta Frippa dává nahlídnout do skrytých pocitů a tajemností lidské duše. Jasně nastiňuje další z možných cest hudebního vývoje…včetně dnes nezbytné schopnosti, strhnout a přesvědčit mnohaticícový dav. Fanouškům, které zde Brain Damage mají není třeba kapelu nijak zasadně představovat.

Na celý páteční On Air projekt bude speciálně instalována zvuková apartura značky L'Acoustic. Vstupné: předprodej Ticketpro: 230,-czk + poplatky, 300,-czk na místě

Program prvního dílu nového pořadu On Air:
Support: DJ Yukimura
19:30 Brain Damage (Fr) , (dub - emo - electronica).
21:00 EZ3kiel (Fr) (electro dub – electronica)
23:00 On Air Party

Jedinečnost páteční noci v klubu Matrix doplní tradiční drum and bass party, která začne hned po koncertu skupiny Ez3kiel. Pravidelná Jungle DNB série v klubu Matrix začne tentokrát až ve 23:00h a za gramofony se vystřídají prověření djs. Moderátorka Radia 1, respektovaná Babe LN, její kolega a hudební fajnšmekr dj Stanzim, člen italské Undergrandy a zároveň drumandbass.cz dj P.no, akční zástupce mladší generace, dj a promotér z Rollingbass crew Sayuz. Vstup na On air party od 23:00h za 60Kč, pro návštěvníky koncertu Ez3kiel, Brain Damage je party zdarma.

Dodal: Move Association
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ON AIR

Pátek 17. 4. 2009
Vstup: 230/300 Kč
Vystupují:
Ez3kiel (F), Brain Damage DJs: Babe LN, Stanzim, P.no, Sayuz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika