E-Motion představuje bar stage

E-Motion představuje bar stage

08. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na E-Motion bude opět jak je již zvykem také bar stage. Kdo na této stage vystoupí? Pojďme si jednotlivé DJs představit.
DJ K.I.F.L.I
Prvně si před publikem zahrál v roce 1999 v jednom z menších pražských klubů.
O tři roky později vyměnil počítač za kvalitní techniku Pioneer a v této době dostal příležitost vystupovat pravidelně v menších klubech a barech. Až do roku 2005 jeho kufr plnily pouze cd a ve výběru hudebního žánru neměl příliš volnou ruku. Až v klubu Amerika ve východních Čechách se mohl hudebně realizovat na své noci a od této doby se naplno věnuje stylu, který je mu nejbližší – funky, tribal house a techno, díky tomu dostal spoustu dalších příležitostí zahrát si na ryze tanečních akcích. V roce 2007 své djské aktivity rozšířil o pořádání vlastních party, pod hlavičkou projektu Housex Explosion. Se svou nocí Ambience navštívil spoustu nejen pražských klubů mezi nimiž jsou XT3, Styx, Jet, Club 77 a další.

V současnosti je hned několik možností kde jej můžete slyšet a to na jeho pravidelných nocích například na houseboatu U Bukanýra, O2 baru, Pekelným baru či v kosteleckém Mystery. Na každé z těchto nocí je hostem někdo z předních českých djs.

Michal Pesina
houseový a electro-houseový DJ, který na taněční scénu pronikl před 5ti lety.
Díky nezamněnitelnému výběru skladeb a osobitému stylu mixování se velmi rychle dostal do podvědomí širokého spektra posluchačů taneční hudby.

Není proto divu, že v současnosti působí jako rezident několika prestižních klubů po celé ČR, mezi které patří mimo jiné i pražský Duplex, teplické Unico Me, karvinský X-max a mnoho dalších. S jeho kariérou je však nejvíce spjatý brněnský klub 7.nebe, kde zároveň působí i jako produkční.

Mekki Martin
talentovaný DJ, který se hudbě věnuje na prosfesionální úrovni již více než 6let. Aktuálně si ho pod svá křídla vzala bookingová agentura Mersey a snaží se ho i díky jeho talentu prosadit na české taneční scéně. V jeho repertoáru najdete skladby od producentů jako Davida Guetty, Rogera Sancheze či Fedde Le Grand. V roce 2009 zakládá houseový label Uber Recordings. Pro některé může být Mekkiho raketový start dost kontroverzní, ale odhoďme zde veškeré předsudky a zkusme nechat za něj mluvit hudbu.

Phil Albedo
První gramofony si pořizuje v 17-ti letech, v roce 2006 se z něj stává DJ a na začátku roku 2007 začíná v Pohořelicích, v klubu Gemini pořádat svoje úspěšné párty (Sound of freedom, Trance Experience). Prostor dostal také ve čtvrtečním radiovém pořadu Kissmania, kde svoje akce prezentoval. Jeho typickým vystoupením jsou sety plné energie s prvky trancu a techna, doplňované elecro beaty nebo našláplá klubová hudba s progressive a electro nádechem.

DJane Jeaniss
nadějná jihomoravská DJka, která se během své krátké kariéry stihla s velkým úspěchem představit v klubech po celé ČR. Hudebně se pohybuje na pomezí progressive, neo-trance a trance, její sety jsou velmi barvité a protkané spoustou krásných melodií.

FlyDay (Fly b2b Friday)
Novinka na české taneční scéně. Spojení dvou rozdílně hrajících, ale velmi charismatických DJs. Neo tranceového Flye a Nu raveové Friday. Pro tuto party si nachystali special balance project morning b2b set. Jejich čas přijde tedy až k ránu a je jasné, že na bar stagei to bude tepat opět velmi dlouho!

Dodal: David Linhart, E-Motion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 17. 4. 2009
Vstup: 200/250 Kč
Vystupují:
Bryan Kearney (Ir), Activa (Uk), Nifra, Stepan Bruck, TyPhone, Majklhauske 2nd: ? 3rd: Oersted (live) + MC J. Trax, Awacs, Seegeng, Shala, Tommy Riu, Deivis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika