Farrago v klubu Tee Pee

Farrago v klubu Tee Pee

08. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Začátek letní sezóny zahájí pokračování úspěšné klubové noci Farrago. I tento díl pojede ve starých známých kolejích, takže během večera zazní celá řada hudebních stylů. V průběhu večera Vás provedeme aktuálním soudem elektro-house, tech-house, progressive trance, tech-trance a techna.
Jako zástupce techna jsme si pro Vás připravili dj a producenta známého z významných akcí typu Apokalypsa, Hradhouse, Transmission a v neposlední řadě z mnoha klubových akcí po celé ČR. Za mix pultem předvede svoje umění Michal Poliak. Z řad dj preferující trance, potažmo progressive trance přijal pozvání rezident klubu Fabric, který už poctil svou přítomností české kluby jako Roxy, Duplex nebo Karlovy Lázně a zahrál si také na Creamfields, Colours Of Ostrava nebo Hradhouse - Martin Gredner. Již na prvním díle dokázal udělat dokonalou atmosféru a svým energetickým setem zvedl ruce nad hlavu snad každého návštěvníka. Další dávku trance energie jsme svěřili nové hvězdičce a djane, která je stále více a více vidět na velkých akcích po boku zvučných jmen a má za sebou spousty kladných ohlasů. Bude se moci těšit na djane Heaton! Na této stage jim budou sekundovat rezidenti akce. Dj Max Pyro v jeho tvrdém tech-trancovém setu.

Jimmy James Vám představí svižný set vyznávající prvky jako tech-house, electro-house a progressive. Skupina Djs Loco-motivos je připravená na ranní dávku techna. Připravili jsme si také venkovní Bar stage určenou k odpočinutí, poslechu pohodové muziku a samozřejmě popíjení drinků. Celou noc bude znít v rytmu house, vocal house atd. Tyto pohodové beaty Vám bude servírovat Dj Lucanus B2B Dj MisMash a hosté.

K dispozici budou 2 bary s nepřeberným množstvím alko a nealko nápojů. Cena vstupného je stanovena na 80kč do 21 hod poté 100kč. Start akce je výrazně dříve než u minulých dílů. Začíná se již v 17:00, kdy bude otevřena Bar stage. Úderem 21 hod odstartuje i vnitřní stage. Konec akce není pevně stanoven a bude záležet na aktuálním počasí. Za hezkého počasí bude připravená pro nejvytrvalejší after párty ve venkovní části klubu od 6hodiny ranní. Stage ovládnou zmiňovaní rezidenti Jimmy James + Max Pyro v B2B podání a také Lucanus B2B Dj MisMash.

Srdečně vás zveme na zahájení letní sezony v klubu Tee Pee. Pokud chtete po zimě opět vyrazit na čerstvý vzduch provoněný elektronickou hudbou, tak právě Farrago čeká na Vás. Oslavte s námi pořádně svátek práce. Budeme se na Vás těšit.

Dodal: Jakub Pospíšil, Tee Pee
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FARRAGO

Pátek 1. 5. 2009
Vstup: 80/100 Kč
Vystupují:
Eddie Sender, Martin Gredner,Heaton, Jimmy James, Max Pyro, Lucanus, MisMatch,...etc
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika