Přední domácí Djs o Deadmau5

Přední domácí Djs o Deadmau5

18. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jaký názor má Michael Burian, Lucca, Ladida, Orbith či Michal Poliak na headlinera Cita-dely The Mouse Story - Deadmau5? Čtěte zde v anketním článku.
Lucca

Deadmau5 pro mě znamená jednu z nejvýraznějších, ne-li nejvýraznější osobnost nové vlny djů a producentů. Jeho skladby, kterých je opravdu hodně, hraji ve svých setech velmi často a většina z nich jsou hity, které se lidem velice líbí! Jeho styl je mi hodně blízký, převážně jeho progressive house tracky s nádechem techna, které ale přesto vůbec nezní jako komerční trance.

Michael Burian

Deadmau5 byl ve správný čas na správném místě. Ve studiu použil melodičnost začátku tranceové éry a zabalil ji do současného klubového zvuku.V době minimalu přišel opět s nosnou melodií a tou nadchnul obrovskou masu lidí. Mám rád jeho melodie a hlavně živá vystoupení, není totiž "klasickým pouštěčem" cédeček, ale pro svá vystoupení používá stejně jako já nejnovější technologie. Už se na společné vystoupení na jedné stagei na Citadele moc těším.

Orbith


Deadmau5 je pro mne přesné ztělesnění moderního producenta. Vpadnul na taneční scénu jako blesk z čistého nebe a udělal nezastavitelnou bouřku hitů. Velký respekt a jsem rád, že mohu vedle něj být na jednom pódiu Citadely!

Michal Poliak

Získat nejvýznamnější osobnost světové taneční scény současnoti na moji rezidentní noc nebylo jednoduché. Dokážeme vám, že ale stojí za to Deadmau5e prezentovat právě na legendární klubové noci Citadela. Jeho progressive house sound vyniká svoji čistotou, vy-rovnaností jednotlivých elementů, výbornou kompresí a masteringem, je velmi chytlavý a velmi sexy. Prostě excelentní klubová taneční muzika. Svoji tvorbou ovlivnil i spoustu jiných stylů a ikony, jako Tiesto a C.Cox na něj nešetřili chválou. Zná jej dnes úplně každý a kdo poslouchá taneční muziku a ještě se s Deadmau5em nesetkal, tak je opravdu hodně pozadu, protože dle mého názoru tady máme novou ikonu, novou legendu a novou éru hudby vůbec. Díky tomuto pánovi, který hraje v myší hlavě a dělají s nim rozohovory už i na CNN. Každý, kdo trošku rozumí hudbě a chodí na party kvuli ní, si nenechá Citadelu ujít."

Ladida

DeadMau5 je velmi známé jméno, jeho skladby a remixy jsou pravidelně ty nejstahovaně-jší na celosvětovém elektronickém labelu BeatPort. Osobně jsem ho na živo ještě nes-lyšela, tak jsem velmi zvědavá a těším se na jeho vystoupení. Věřím, že jeho liveshow bude na Citadele skvělý zážitek!

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Sobota 30. 5. 2009
Vstup: Předprodej 460 Kč + poplatky, na místě 600 Kč
Vystupují:
Deadmau5, Mac & Taylor, Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, Ladida, Orbith, Agent, Misa Salacova, Jerry, Golpe, Groove Dan, Sten & The Keeper, Michael Scuberman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika