Cocotte Minute pokřtí album

Cocotte Minute pokřtí album

21. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kytarový nářez i brutální disco oděné do latexu! Aneb Sado Disco live! čeká 28.4. na návštěvníky Paláce Akropolis, kde toho večera bude křtít své stejnojmenné novinkové album pražská parta Cocotte Minute!
Ačkoliv se novinka Sado Disco ještě ani nestačila pořádně ohřát na pultech prodejen (minulý týden debutovala v oficiálním prodejním žebříčku IFPI TOP 50 rovnou na 24.místě!), Cocotti k němu právě dotočili již druhý videoklip.

Po pilotní „Nenávisti“ se tentokrát své videopodoby dočkala skladba „1-2-3 vpřed!“, pod jejíž realizaci se podepsal režisér Giulio de Blasio, kameraman Filip Sanders, producent Jan Strašík a další.

Premiéra se odehrála toto pondělí na Bedna.tv, za jejíž podpory klip vznikl a která do hlavní role také „propůjčila svého“ moderátora známého z pořadů „Dexter Power“ či „X-bedna“, herecky velmi talentovaného Jana Struze aka Dextera. A o čem videoklip pojednává? „O zhuleném taxikáři... Víc neprozradíme, ať se mají diváci, na co těšit“ tají scénař Zeller. Kdo se chce dozvědět více, vedle Bedna.tv má možnost klip shlédnout i tento čtvrtek v pořadu Inbox na Óčko TV, kde se nejen tomuto tématu budou od 17hod věnovat v rozhovoru s Zellerem a Czendálem.

Po křtu na skupinu čeká série hned tří turné – vlastní klubové, Česká rocková liga 3 a hostovaní na šesti koncertech Divokýho Billa. To vše během pouhých tří měsíců, po jejichž uplynutí se Cocotte Minute rozjedou napříč republikou ještě po vybraných festivalech.

www.cocotteminute.org

Dodal: Katka Dedková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika