Marco Nastic v Retru! A kdo dále?

Marco Nastic v Retru! A kdo dále?

22. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V souvislosti s blížící se speciální edicí warm upu k letošnímu Cosmic Tripu v pražské Retro Music Hall, na kterém vystoupí světoznámý srbský dj a producent Marco Nastic, Vám představujeme i ostatní vystupující, kteří na tomto mejdanu jako hrom vystoupí.
Agent
Techno legendu české elektronické scény dje Agenta asi nemusíme více představovat. Agent je synonymem dynamického a nekompromisního technosoudnu, který prezentuje téměř 14 let. Kromě djingu a produkování vlastní tvorby se Agent od roku 2001 stává aktivním promotérem. Na svém kontě má úspěšně odpromotované parties jako je například Pigfest nebo Technomasters.

Za zmínku rozhodně stojí Agentovo přijetí do celosvětově známé a uznávané bookingové agentury Kne´deep v čele s djem Rushem, jejíž členem je od roku 2005 a díky které pravidelně vystupuje na parties a festivalech v celé Evropě.

Quickie
Matador severočeské elektronické scény, takto by se dal ve čtyřech slovech charakterizovat tento brilantní dj působící na české scéně od roku 1993. Ovlivněn německým a skandinávským soundem v roce 1997 realizuje myšlenku vlastního open air festivalu Cosmic Trip, která se v zápětí stává jeho srdcovou záležitostí a v současnosti je tento festival stále žijící legendou, kterou letos Quickie vrací zpět na sever Čech.

Mimo promotérských aktivit spojených s pořádáním tohoto populárního festivalu, jehož je i rezidentem a vystoupil tak po boku věhlasných jmen světového formátu, v roce 2001 Quickie otevírá známý teplický klub Comix. V roce 2005 se se svým recordbagem vydává napříč oceánem a vystupuje po boku mnoha respektovaných umělců. Jeho vystoupení na speciální edici warm upu k letošnímu festivalu Cosmic Trip bude zaručeně lahůdkou pro všechny elektronické fajnšmekry.

Subgate
Dj Subgate se pohybuje na domácí taneční scéně od roku 2001. Během své osmileté kariéry vystoupil po boku významných umělců jako je Paul Damage Bailey, Lexy & K Paul, X – press2, Max Duley, Mario Rannieri, Daniel Stefanik, Female, Exium a české djské top v klubech a na parties, mezi které patří například Shotgun Euro festival, Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, Festival Route 333, Roxy, Mecca, Retro Music Hall, Bukanýr, Le Clan nebo Fabric. Svůj zvuk, který se pohybuje na pomezí minimalu, tech-housu a techna, představil v roce 2008 na daleké Sri Lance.

Kromě djingu se aktivně věnuje promotérským aktivitám spojeným s úspěšnými afterparties po halovkách Sensation White, Transmission, festivalem Shotgun Euro a v neposlední řadě jeho rezidentní noci Creative. V současnosti je také píšícím redaktorem serveru Techno.cz mapujícím českou a světovou elektronickou scénu. Na warm up s Marcem Nasticem opráší staré desky, které bude kombinovat s novým soudnem současných techno producentů.

Schwing
Tento brilantní dj pocházející ze severočeských Teplic působí na elektronické scéně od roku 2002. Díky pořádání oblíbených housových parties v teplických klubech Comix a Palm Beach se stal Schwing matadorem severočeské housové scény. V roce 2006 je velmi ovlivněn severským zvukem a začíná se prezentovat dynamickým progressivem a minimalem.

V jeho kariéře bylo zásadním zlomem seznámení s djem Quickiem, který mu na domácí scéně pomohl prorazit a realizovat se. Společně s ním je rezidentem několika večerů, mezi které patří parties v teplickém klubu H2O, party Mozaika v pražském Pekelném baru a další eventy, na kterých Schwing prezentuje svůj osobitý a svižný sound.

V roce 2004 vystoupil na legendárním festivalu Cosmic Trip a přízeň osudu mu přála to, že o pět let později se stává jeho promotérem a zároveň členem Radical production s. r. o.

Katie
DJce Katie (vlastním jménem Kateřině Böhmové) je teprve 24 let, ale za svou relativně krátkou kariéru si už stačila zahrát ve známých klubech jako jsou Roxy, Mecca, Le Clan, Studio 54, Duplex, Ministry Of Fun (SK), Chateau L‘Enfer Rouge, Houseboat u Bukanýra, Vertigo nebo Pekelnej bar. Kouzlo mixování objevila v roce 2005, kdy ji za gramofony přivedl DJ Hozzy. Získala tak cenné rady a po několika měsíčním tréninku a pilování techniky začíná hrát na menších parties, mezi které patří i narozeninová edice s názvem Fullthrottle, kde pravidelně hrají také Chris Sadler nebo E-lite. Konečně také nachází styl, který jí nejvíc sedí- energický progressive house.

Vášeň pro hudbu DJ Katie zůstala dodnes a nutno dodat, že je to z jejího hraní znát. Během svých vystoupení dokáže vytvořit dokonalou atmosféru a díky svému aktivnímu přístupu k setu umí předat své nadšení ze hry širokému publiku a lehce ho tak strhnout na svou stranu.

Můžete se o tom přesvědčit sami- každý měsíc hraje pravidelně v pražských klubech jako jsou LeClan či Pekelnej bar, ale také na nejrůznějších parties po celé ČR.
Nutno podotknout, že tato vycházející hvězdička české taneční scény otevře tuto party speciálním starting setem, na který se připravuje již teď a bude se rozhodně na co těšit.

Všem, kteří se na tuto party chystají připomínáme, že předprodej vstupenky za příjemných 150,-Kč + poplatky můžete zakoupit v předprodeji sítě ticketstream. Partnerem tohoto warm upu je legendární afterklub Studio 54, kde také proběhne oficiální afterparty.

Dodal: Retro Music Hall
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

COSMIC TRIP WARM-UP

Sobota 16. 5. 2009
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Marko Nastic, Agent, Quickie, Subgate, Schwing, Katie
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika