Francouzka Berry v Akropolis

Francouzka Berry v Akropolis

26. 04. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na začátku května se u nás poprvé představí Berry. Umělkyně, kterou miluje celý frankofonní svět a její popularita se rychle šíří dál.
Není divu, neboť v dnešním uspěchaném a hektickém světě nabízí Berry hudbu, která je neskutečným pohlazením po duši. Zlaté časy šansonu s nábojem současnosti a lehkostí vánku, který otevírá srdce nejednoho posluchače.

Pro francouzský hudební průmysl je jedním z nejlepších exportních artiklů. Tamní pobočka firmy Universal Music o krásné a sympatické Berry mluví jako o "zjevení", které opět ukazuje novou chuť dělat poctivou muziku bez přetvářky. Album "Mademoiselle", které ve Francii vyšlo před rokem, patřilo po dlouhé týdny k nejprodávanějším domácím titulům a kromě velké mediální publicity zajistilo Berry i desítky televizních vystoupení a následně koncertů, až po legendární pařížskou Olympii, která je zpravidla vrcholem každého velkého umělce.

U nás jsou francouzské interpretky vždy vystaveny jakémusi "umělěckému podobenství" s Amélií z Montmartru a její předsatavitelkou Audrey Tautou. Tenhle slavný film u nás před 8 lety otevřel mnohem více dveře francouzskému šarmu, eleganci, ale také kráse a především romantice.

V jedné z hudebních anket, které před časem uveřejnil deník Le Figaro, vyhrála právě Berry v síle romantičnosti jejího vystoupení. Čtenářky francouzského vydání časopisu Elle ji potom zase označili za nutnost ve svém CD přehrávači.

Její koncert 3. května vás přenese někam úplně jinam, nechá zapomenout na stres všedních dní a pohladí po duši. Navíc na začátku Máje, měsíce, který je láskou a romantikou přímo protkaný... Jestli nevěříte, zkuste jedno jediné video z jejích hitových singlů. Pár vteřin a má vás "v kapse" .-)

Videa a TV vystoupení Berry najdete na www.youtube.com/desetpatnactka
Více o Berry na oficiálních stránkách www.casadeberry.com
Kompletní informace o našich akcích na www.1015.cz

Dodal: Jarda Hainzel, 10:15 Management
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Anonymní
27. 04. 2009 | 17:05:19
+0 | -0
Francouzka
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika