Decadance rozdává ceny

Decadance rozdává ceny

06. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Decadance nerozdává v soutěžích pouze volné vstupenky, rozdává i spoustu zajímavých cen. Stejně jako při minulé edici i tentokrát přicházejí pořadatelé Decadance ve spolupráci se svými partnery se soutěží o hodnotné ceny.
Decadance nerozdává v soutěžích pouze volné vstupenky, rozdává i spoustu zajímavých cen. Stejně jako při minulé edici i tentokrát přicházejí pořadatelé Decadance ve spolupráci se svými partnery se soutěží o hodnotné ceny. Stačí být vlastníkem vstupenky na Decadance na 22. května 2009 zakoupené v předprodeji (vstupenka může být zakoupená již dříve), následně zaslat na předepsané číslo SMS (cena činí 10 Kč) ve správném tvaru a pak již jen čekat, zda se stanete těmi šťastlivci, kteří budou v dopoledních hodinách v den konání akce dne 22. 5. vylosováni.

Pravděpodobnost, že se stanete výherci některé z hodnotných cen je poměrně vysoká (podstatně vyšší než u jakýchkoliv spotřebitelských soutěží), kapacita SaSaZu je totiž omezená. Ještě před otevřením bran SaSaZu pořadatelé zveřejní výherce na svých internetových stránkách, dále budou výherci uvedeni na tabuli uvnitř SaSaZu, kde budou vystavené všechny ceny, tyto bude možné i přímo na místě odebrat. O výhru se bude možno přihlásit do dvou týdnů od vylosování. Výherci budou uveřejněni i u vybraných mediálních partnerů Decadance.

Co je ve hře naleznte na stránkách www.decadance.cz

Dodal: Zdeněk Masopust, Dedadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE

Pátek 22. 5. 2009
Vstup: 450/590 Kč, VIP 790/990
Vystupují:
DJ Sammy, Michael Burian, Wippenberg, Milan Lieskovski + live Vocals,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika