Vizualizace květnové Citadely

Vizualizace květnové Citadely

13. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již za dva týdny navštíví jeden z nejvíce vytížených elektronických umělců světa českou akci Citadela. A máme pro vás ukázku, jak to bude na edici The Mouse Story přesně vypadat!
Zadní část hlavního pódia zakryje bílé pozadí s tématikou “boje” kočky s myší. Na plátno se také budou promítat světelné efekty. Hlavní dekorace bude jak jinak než 3 metrová past na myši se sýrem, vše z dílny mistra svého oboru z brněnského městského divadla - Jaroslava Milfajty.

past

Led stěny pokryjí celou část pódia (stejný počet LED obrazovek byl na Apokalypse 30 - Jubileum), na kterých uvidíte tématické animace, kamerový přenos a i speciální animace přímo z dílny Deadmau5e!

vizualizace

Koukněte na naše vizualizace a těšte se na LIVE vystoupení kanadského Joela Zimmermana aka Deadmau5e, který celou scénu podrobně schvaloval a následně podpořil slovy “ Yes, Let’s Rock!!



Dodal: Dalin Vajčner, Citadela, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CITADELA

Sobota 30. 5. 2009
Vstup: Předprodej 460 Kč + poplatky, na místě 600 Kč
Vystupují:
Deadmau5, Mac & Taylor, Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, Ladida, Orbith, Agent, Misa Salacova, Jerry, Golpe, Groove Dan, Sten & The Keeper, Michael Scuberman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika