LayDee Jane vydává nový singl Keep On

LayDee Jane vydává nový singl Keep On

14. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Díky novým technologiím dnes vychází většina nové taneční hudby v digitální podobě. Pouze to nejlepší se dostane na klasický vinyl, který oproti mp3 nebo CD vyniká především lepší dynamikou zvuku.
A právě na vinylu vychází i nový singl přední české djky a producentky LayDee Jane, který se v těchto dnech dostává do distribuce. Nový track Keep On tak má ambice navázat na velký úspěch předchozího singlu Breaking The Spell, jehož remixu se ujal mj. belgický producent Fred Baker. Novinka Keep On obsahuje kromě originálu také dva remixy od Maxe Oriana z Monster Deep a Era Vulgaris & Davide Bomben. Singl vychází u italského labelu RMS Records, v nejbližších dnech bude k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com
i v dalších největších musicshopech.

laydee jane



„Jsem velmi ráda, že můj nový singl vyšel i na desce a dostane se tak k djs, kteří stále preferují plný zvuk vinylu. Od vydání předchozího singlu Breaking The Spell jsem vystupovala na spoustě zajímavých akcí v ČR i v zahraničí, poznala spoustu nových lidí i doslova nasávala atmosféru různých míst. Všechny tyto zážitky jsem se snažila přenést právě do mé nové skladby s tématickým názvem Keep On,“
představuje desku LayDee Jane.

Kromě hutného originálu od LayDee Jane, který se výborně hodí do prime time každé rozjeté party, jsou pro fanoušky připraveny také dva remixy. Prvního se ujal Max Orian z labelu Monster Deep, ten zvolnil na tempu a přidal melancholické zasněné plochy. Druhý remix od Era Vulgaris & Davide Bomben navazuje svojí energií na originál a nabízí nový pohled na hlavní motiv skladby plný atmosférických ploch. Každý track nového singlu má tak svoji specifickou náladu, která se hodí do jiné části party. Celá deska nabízí aktuální zvuk elektronické hudby, který nenechá nikoho na tanečním parketě v klidu.

Skladbu Keep On zařadí LayDee Jane do svých setů i během nejbližších vystoupení 15. 5. na narozeninách klubu Fabric (zde vystoupí i Marco V) a 16. 5. na akci Havana Dance Party na zimním stadionu v Jihlavě.

Ukázky singlu Keep On najdete již brzy na www.laydeejane.eu a www.myspace.com/djlaydeejane

Dodal: Radek Vácha, Music Elements
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
milan
15. 05. 2009 | 17:03:35
+0 | -0

song

tady je celej http://www.myspace.com/rmsrec
Dan
15. 05. 2009 | 16:47:27
+0 | -0

vybornej track

Lucko jen tak dal, fandim. Dobrej pocin.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika