Sensation je těsně před vyprodáním

Sensation je těsně před vyprodáním

20. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již potřetí přichází Sensation do České Republiky, a všemi očekávaný termín 6. června, se nezadržitelně blíží. Pro ty, kteří ještě váhají s nákupem vstupenek, přinášíme několik důležitých zpráv. Základní vstupenky na plochu jsou již téměř vyprodány, každým dnem mizí po stovkách, a aktuálně jich zbývá posledních 2000 kusů.
Tyto vstupenky jsou v prodeji prostřednictvím sítě Sazka Ticket. V prodeji jsou stále vstupenky kategorie Golden ticket do klubového patra a na plochu. 10 dní před akcí jdou do prodeje také vstupenky Deluxe, které umožňují vstup pouze do klubového patra.

Chtěli bychom všechny upozornit, aby nekupovali vstupenky od neznámých jedinců, kteří nabízejí pod cenou falešné vstupenky ve všech kategoriích! Tyto vstupenky jsou neplatné, a na Sensation se s nimi nedostanete. Tyto případy jsou čím dál tím častější, a falešné vstupenky vypadají velmi věrohodně. Vystavujete se tak zbytečnému riziku, kdy vás podvodníci připraví o nemalé částky a zároveň přijdete i o zážitek ze Sensation. To samé platí i o nejrůznějších výherních poukazech ze soutěží v médiích.

Sensation s podtitulem The Ocean Of White proběhne v sobotu 6. června v pražské O2 aréně, a kromě ohromující produkce se můžeme těšit na vystoupení takových Djských hvězd, jako jsou Eric Prydz, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Tocadisco, či holandské uskupení Housequake, kde vedle DJské dvojice Erick E a Roog přivede mnohatisícový dav do varu legendární MC Gee. Sensation tak opět slibuje fantastický zážitek pro všechny, kteří první červnový víkend dorazí do O2 areny.

Dodal: Martin Kučera, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION

Sobota 6. 6. 2009
Vstup: Předprodej 1090 až 1650 Kč
Vystupují:
Housequake, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Eric Prydz, Tocadisco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika