FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

U Olomouce vyroste festival America Open

U Olomouce vyroste festival America Open
21. 05. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (3)
(Promotion) V sobotu 30. Května na vás čeká první venkovní elektronický festival v okolí Olomouce. Nese název America Open, jelikož se bude konat v malebném prostředí rybníčků v areálu zvaném Amerika v olomoucké městské části Holice. Tato letní událost odstartuje sérii párty večerů na tomto kouzelném místě.
Pod taktovkou bassbeat.cz, phonoline.cz a s-o-s.cz v Americe vyrostou tři plně nazvučené a nasvětlené stanoviště, které vás budou po celou dobu konání akce zásobovat kvalitními elektronickými zvuky všeho druhu. Konkrétně bude tento premiérový díl pulsovat na vlnách drum and bassu, junglu,hard techna, techna, techhousu a minimalu.

Minimálová scéna bude masivně podpořena zahraničí návštěvou a to pro jistotu ne jedním, kteří mají v České republice premiéru. Své maximálně minimální kousky předvedou - ostrovan, 16 let hrající šílenec a velkej masér Gabbi Lopez (archipel & wavetec rec., cafe 1001UK) a zakladatel & promotér reCreation party, slovák žijící v Londýně, dj Branko. Sekundovat jim budou domácí ex-barumba master Estez, za pořádající phonoline.cz se představí dvoučlenný semi-live projekt Carl.Exe a za s-o-s.cz Vás bude bavit Oli_N (Platinum sound).

Na techno stage vystoupí zakladatel a majitel agentury Strobe.cz dj Lucasch, který nám naservíruje pořádnou porci melodického groove techna. Po jeho boku bude k vidění sehraná a všem fanouškům dobře známa dvojka dj Alleki & drummer Kobylka (phonoline). Tvrdší beaty bude mixovat dj Lenzy (bloodworxx rec.) původem ze Slovenska a z domácí bassbeat crew uslyšíme Mettika, Čmeldu a Flegmu. Tuhle početnou skupinku doplní showmen duo Pedro & Pablo (phonoline), od kterých bude možno slyšet techno hudbu všech odvětví..

V neposlední řadě pro fanoušky zlomené scény bude na Americe vibrovat našlapaná D´N´B & Jungle stage, která nenechá kámen na kameni. O smršť hutných bassů a beatů se postará matador a zasloužilý umělec téhle scény dj a producent Reverb (dvoika.troika). Z domací ytp crew uslyšíme ostřílenou dvojku Crackenn a Woofer, kteří si to střihnou v b2b setu. Deepovější beaty nám dovezou kluci z interface crew dj Pj s vokálním bratrem Procterem a v podobném duchu se ponese i vystoupení uničovského rebella Czendy (rebellions).

Z pořádající s-o-s bandy nakopnou bassu Undercnostruction aka Brogas vs. Hanes a Cwok s Terorem, kteří budou usilovat o Vaše maximálně zlomené taneční kreace. Vynikající party atmosféru doplní MC Fremen.

Odpočinout si a posilnit se budete moci u třech barů(včetně speciál mix baru) o váš klid v duši a utancované nohy se postarají kluci a jejich speciální Hookah chill stage, kde se bude možno občerstvit čajem a dobrým kouřem z vodních dýmek se spoustou druhů tabáků. Zajímavá bude určitě i nadupaná Street Art a Garffiti exhibice, která bude probíhat v průběhu celého večera.

Pro milovníky festivalových radovánek zde bude možnost využít služeb profesionální facepainting kreslířky Mady, která Vám na obličeji nebo na těle vytvoří kouzelné UV aktivní malůvky dle vaší libosti.

Dodal: Smiley Oli
AMERICA OPEN AIR

AMERICA OPEN AIR

Sobota 30. 5. 2009
99/129 Kč
Vystupují:
Gabbi Lopez (Wavetec rec., Uk), Branko UK, Estez, Carl.Exe a.k.a. Carl King vs David Drexler, Oli_N, Lucash, Alleki & live drums by Kobylka, Lenzy, Mettik, Cmelda, Flegma, Pedro & Pablo, Reverb, Underconstruction a.k.a. Brogas vs Hanes, Terror B2B Cwok, Cracken vs Woofer, Pj feat MC Procter, Czenda, MC Fremen
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
daniel jurik | 02. 05. 2010 | 03:18:22
lec goo!

musim vas pochvalit,vidim budoucnost v open air!počitejte se mnou dannn...
Navrc | 24. 05. 2009 | 03:25:52
je to male!!!
zazy | 24. 05. 2009 | 08:44:44
nevypada spatne !!!! :)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |