Borek Kočí: White afterparty je jen jedna!

Borek Kočí: White afterparty je jen jedna!

25. 05. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Borek Kočí nám v krátkém rozhovoru prozradil, na co se mohou její návštěvníci White Afterparty těšit, důležité informace, které by měli vědět a v neposlední řadě nám osvětlil situaci a konkurenční afterparty v klubu Óčko, která může mnohým clubberům motat hlavu.
Ahoj Borku, bezprostředně po skončení největší a nejočekávanější halovky roku – Sensastion, jejíž letošní díl má podtitul The Ocean of White, proběhne v pražské Retro Music Hall již třetí ročník afterparty po této prestižní akci. Můžeš clubberům tuto velkolepou afterparty ve stručnosti přiblížit?
Ano, máš pravdu. V programu pražského Retra je na první červnovou neděli 7.6. připraven už třetí ročník White afterparty, kde si budou moci nejen návštěvníci avizované akce v O2 aréně prodloužit svůj večerní mejdan za doprovodu známých českých dj´s. Co se týče jejího lineupu, ten je myslím více než osvědčený a nejen na něj, ale i na samotnou White afterparty byly v minulosti velmi kladné ohlasy.

Co konkrétně přikládáš tomu, že se letos jedná již o třetí ročník White afterparty v Retru?
Myslím si, že je to určitě dané prostorem, kde se tato akce pořádá, pak nabitým lineupem, který není v pražských afterklubech na denním pořádku a určitou roli hraje i to, že se nejedná o party, na kterou můžeš vyrazit každý víkend.

Dalším důvodem je i to, že kapacita Retro Music Hall je kolem 1200 lidí a již několikrát se v minulosti na těchto afterparties počet návštěvníků tomuto číslu přiblížil a evokuje tak spíše menší halovou party než klasickou after v klubu, což je pro její návštěvníky určitě nevšedním zážitkem. V neposlední řadě hraje podstatnou roli silný zvukový aparát a bohatý světelný park, který vždy přidá na atmosféře party, která byla v minulosti vždy strhující.

Kdo tedy na letošní White afterparty vystoupí?
Když jsme přemýšleli o tom, koho na White afterparty obsadit, nemuseli jsme přemýšlet dlouho. Zvolili jsme více než osvědčená jména, která na afterparty v minulosti vystoupila.
Headlinery jsou legenda české housové scény dj Loutka a Chris Sadler - zakladatel a rezident párty Climax v pražské Roxy, která je jedna z nejdéle fungujících v ČR. Dále vystoupí Texx, Subgate, Béda a nová tvář, která v minulosti na lineupu nebyla – Milhaus, takže návštěvníci party si určitě přijdou na své.

borek koci

V uplynulých týdnech proběhla médii zpráva o konkurenční Kentoya White afterparty v pražském klubu Óčko (bývalém disco Hany Bany nebo „falešném“ klubu Pacha *poznámka redakce), která proběhne v ten samý datum. Můžeš nám trochu objasnit situaci, nad kterou si možná někteří partypeople, kteří se na avizovanou White Ocean afterparty do Retra chystají, lámají hlavu?

Určitě! Klub Retro Music Hall v minulosti spolupracoval a spolupracuje na některých akcích s externí produkcí a produkčními, kteří se podílí na pořádání jednotlivých koncertů a parties. Nejinak tomu bylo i při White afterparty. Na této akci jsme také spolupracovali s externím týmem, ale po několika závažných pochybeních jsme se rozhodli spolupráci s tímto týmem ukončit a pokračovat v jejich pořádání sami nebo s jinou externí produkcí, která nám bude více vyhovovat a zlepší se tak i kvalita a úroveň samotné akce.

Pro třetí ročník White afterparty, který je mimo jiné oficiálně posvěcen od pořadatelů české Sensation, jsme se rozhodli pro spolupráci s českým afterklubem Studio 54. Musím říct, že tato spolupráce je na velmi profesionální úrovni a při samotné akci jí pocítí jak návštěvníci akce, tak my jakož to pořadatelé.

Co považuji za smutné a pro některé clubbery dezinformační je skutečnost, že několik málo dní po odstartování reklamní kampaně na White Ocean afterparty v Retru, se produkční tým, se kterým jsme pořádali uplynulé ročníky této akce, rozhodl pro pořádání afterparty se stejným názvem v klubu Óčko a tak mohl některé clubbery dostat do situace, ve které si nebyli stoprocentně jistí, která afterparty a s jakým lineupem se kde koná.

Jsem zastáncem zdravé konkurence, ale pořádat konkurenční party ve stejný čas se stejným názvem na jiném místě mi šťastné zrovna nepřijde a potencionálnímu návštěvníkovi mohou tyto dvě akce splynout…Ale je samozřejmě věc každého, jaká akce mu z nabízených sedne více ať už svým lineupem nebo prostorem, kde se koná.

Prozradíš nám tedy, jak pocítí partypeople spolupráci Retro Music Hall se Studiem 54 v souvislosti s White afterparty?
Spolupráce s vyhlášeným pražským afterklubem přinese pro návštěvníky akce řadu výhod.
Ještě jednou bych zmínil fakt, že se jedná o oficiální afterparties po Sensation, které proběhnou jak v Retru tak i ve Studiu 54.

Před O2 arénou bude jednotný tým, od kterého se budou moci partypeople ať už prostřednictvím letáků, tak i zodpovězením doplňujícího infa dovědět vše potřebné.

Dalším velkým plus je doprava na aftreparty od společnosti Kurýr taxi za bezkonkurenční cenu!

V prostorách mezi O2 arénou a stanicí metra Českomoravská budou přistaveny vozy této společnosti, které budou clubbery dopravovat do Retra nebo Studia 54 za bezkonkurenční taxu 100,-Kč, což při počtu čtyř obsazených míst v taxíku vychází na hodně příjemných 25,-Kč za osobu. To nestojí ani lístek na metro! (smích).

Všichni, kdo navštíví afterparty v Retru budou mít navíc po té vstup na after do Studia 54 zdarma což mi přijde super!

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WHITE AFTERPARTY

Neděle 7. 6. 2009
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Milhaus, Loutka, Chris Sadler, Béda, Texx, Subgate
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

30. 05. 2018 | 10:17:45
+0 | -0

Kontatk po mnoha rocích

Je na Vás nějaká e-adresa - původní, co mám se vrací.

30. 05. 2009 | 15:08:58
+0 | -0

retro

Ze se nestydis,Borku,psat takove nesmysly...Jsi k smichu
Karel
26. 05. 2009 | 21:01:39
+0 | -0
Jak hluboko jsme ve Studiu klesli, ze?!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika