FAQ    Hledat    Seznam uživatelů    Uživatelské skupiny
Registrace     Přihlášení Soukromé zprávy


 DRUMIX « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
heerer
ne březen 14, 2010 2:26 pm
lidi 5,5 a hlavne 1 pifko a voda za kilo? Question

Klub hezkej ale ne na DnB
Anonymní
po únor 22, 2010 2:35 am
Anonymní
út leden 05, 2010 12:37 pm
Idea
Anonymní
st prosinec 02, 2009 12:47 am
Nu:Tone - Beatnik


Link


Nu:Tone - Balaclava


Link


Nu:Tone feat London Elektricity - Can We?


Link



Instra:mental - Photograph


Link


Instra:mental - Watching You


Link


Instra:mental - No Future


Link
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4y4
st listopad 25, 2009 10:36 am


Už páté vydání párty DrumiX se blíží, 5. 12. se opět rozhoupe podlaha klubu Lávka na vlnách kvalitního drum'n'bassu. Label Hospital Records bude reprezentovat Nu:Tone, v české premiéře se představí projekt Instra:mental. A to není vše, chcete vědět více?

Po obrovském úspěchu vystoupení SPORa před dvěma měsíci se tentokrát na pražské Lávce můžete těšit na tak trochu jiný sound. Aktuální ostrovní dění nám přiblíží dva Anglání, každý z nich však ve zcela jiném duchu. Z rukou jednoho se můžete těšit na taneční hitovky, obrovský groove, který vkládá do své produkce a jistě i mnoho kousků z alba chystaného pro příští rok, z rukou druhého pak uslyšíte to, o čem se v kuloárech mluví v poslední době čím dál tím víc – Autonomic sound. Tím prvním je jeden ze služebně nejstarších členů věhlasného Hospital Records, kolega High Contrasta nebo London Elektricity, Nu:Tone, druhým pak Al Bleek, jeden z dvou článků projektu Instra:mental. Držte si klobouky, tohle bude jízda, na kterou se nezapomíná.

Po menší pauze, kterou si hrdý taťka Nu:Tone v posledním roce vzal, se opět vrací do studia a začíná práce na novém albu. Z něj zatím v setech DJs koluje pouze track Hyper Hyper (do své říjnové TOP 10 jej zařadil i sám High Contrast), více se snad dočkáme co nevidět. Nu:Tone je opravdu zkušený producent, jeho portfolio jistě hovoří za vše, stejně jako rozsáhlá remixérská práce pro 4Hero, Shy FXe nebo Roni Size. Krom dvou alb na mateřském Hospitalu má Nu:Tone na krku vlastní značku Brand:Nu, kde vydává například Lynx, Shapeshifter, Young Ax a další.

Zatímco na Nu:Tonovi pravděpodobně protancujete střevíce, Instrame:mental vás svým setem posunou do zcela jiné dimenze. Spolu s dBridgem mají na svědomí Autonomic Podcast – každý měsíc od počátku roku přibyl jeden díl, každý z nich stojí za to. Bez debat. V souvislosti s tímto podcastem rozjeli novou značku NonPlus+ a v podstatě definovali zcela nový žánr – Autonomic Sound. Dlouhé plochy, zasněná atmosféra a minimal v tom pravém slova smyslu. Na první poslech netaneční věci, pokud se ale zvuku oddáte a necháte se jím unášet, Instra:mental si opravdu užijete, věřte nám. A jelikož na tohle všechno myslíme, pro větší pohodlí při poslechu na parketu budeme mít nachystány luxusní sedací pytle Fat Boy.

I tentokrát budou mít headlineři odpovídající support. Večer rozjedou snad největší vyznavači Autonomic Soundu u nás, v b2b setu zahrají Nitrous & ahZ v doprovodu MC Proctera. Z mejdanů Take Control a Let It Roll si pak odskočí princezna českého drum'n'bassu IM Cyber a člen Tele2Beatz, DJ Suki. Nad ránem si pak střihnou obíhačku Rudeboy & M4Y4.

Druhá stage bude tentokrát pod taktovou breakbeat DJs. Zahrají v živém projektu Los Dodos a Turtlesquad z Breakbeat.cz, Bosch-K a rezident Nikola.

U DrumiXu už jste si určtiě zvykli na servis, který se vstupem získáváte, i tentokrát se o vás budeme starat královsky. U vchodu na vás budou opět čekat odznáčky a CDs zdarma (set z tracků headlinerů tentokrát namíchali Rudeboy & M4Y4), na barech dostanete drinky za akční ceny a odpočinout si budete moci na již zmiňovaných pytlích Fat Boy. Vstupné je do 11. hodiny 190 Kč, poté zaplatíte 250 Kč. Kompletní informace najdete na www.drumix.cz, těšit se můžete na rozhovory, profily, sety ke stažení, soutěže o vstupy a věcné ceny a další hromadu vychytávek.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4y4
po listopad 23, 2009 11:42 am
SOUTĚŽ O CENY!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4y4
čt říjen 22, 2009 1:07 pm
DRUMIX
Thread je věnován pražské drumandbassové noci DrumiX. Snažíme se o inovaci a přinášíme vždy něco navíc.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zaslat odpověď Strana 1 z 1


Modified DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti, Powered by phpBB ďż˝ 2001, 2005 phpBB Group, Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com

ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika Jiří Kir | www.kir.cz