FAQ    Hledat    Seznam uživatelů    Uživatelské skupiny
Registrace     Přihlášení Soukromé zprávy


 Free Culture Festival 2012 (Toky, MC Coppa, L-Plus...) « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Těšíší se?
Ano
100%
 100%  [ 1 ]
Ne
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 1
FCF
st únor 13, 2013 2:53 pm
FCF 2012
Děkujeme za názory, kterých si vážíme. Kritika je jedním z hnacích motorů obecně. Jsme si samozřejmě vědomi spousty nedostatků, ale za 90/130 Kč se dnes vlastně ani dobře nenajíte a my jsem se Vám za tuto cenu pokusili nabídnout to nejlepší, co jsem ze svých promotérských možností dokázali vymáčknout.

Nevhodného výběru místa jsme si vědomi, bohužel to bylo jediné, které bylo v okolí Šternberku dostupné. Bohužel tato kultura není jaksi v našem kraji příliš podporována, spíše naopak a od toho se odvíjel zbytek, např. kvalita zvuku resp. jeho rozložení apod.

Za line-upem si stojíme, myslím, že to byl průřez toho nejkvalitnějšího co česká a slovenská scéna nabízí + nádech západního zahraničí.

K druhému příspěvku se nebudu vyjadřovat, vzhledem k neinformovanosti a očividně subjektivním názoru dotyčného.

Takže ještě jednou díky za názory a snad se letos opět potkáme.


Popř. Vás můžu pozvat na naši klubovku, která proběhne 20.4. ve Šternberku:
FCF INDOOR SHOW with PIXIE[u]
Jirinka82
st únor 13, 2013 1:28 pm
strucne a jasne 2
Po Radkove prispevku nemohu jinak nez reagovat. Za 130Kc ti prijde tento lineup malo FCF LINEUP 2012 ? z jakeho kraje ze to jsi?

My jsem se vydali z Brna, kde za cele leto nic podobneho neprobehlo, pokud nepocitam Teepee a dalsi, kde se stridaji djs Orbith, Jerry a Hydrophonic a vstupne je dokonce vyssi !

Prijeli jsme na misto odpoledne, spali jako hromada jinych v aute na parkovisti a festivalek si uzili. Areal neby zrovna nejidealnejsim mistem, kazdopadne i pres dest, ktery nas po prijezdu privital, nebylo zadne bahno. Stagee se bily, nezbyvalo nic jineho nez si na to zvyknout a parit v blizkosti, ovsem ceny na baru, jidlo, pivo, partypeople byly dostatecnym dukazem pro zustat.

Lineup - Nezlob se na me, ale to ze Nika neumi sklidnit svoje hormony a hraje jako nekdy o pulnoci v 7h vecer, mluvi samo za sebe. Navic kdo jiny ma byt vice pripraveny nez dj. Side9000 hraje jen svou tvorbu a je jednim z dukazu, ze i u nas jde delat kvalitni muziku(jeste mesic pred tim jsme ho neznali, za to poradatelum diky!). Po nem pokracovalo Freehouse duo, Elektrabel se zpevackou (byl na posledni apokalypse headlinerem vedlejsi stage)dale Oli n, ktery to dobre pripravil nasemu oblibenemu - Tokymu -ten nezklamal a zahral i stare dobre klasiky v remixech! Po nem jeste Danny Bright s Duncanem a dalsi si uz nepamatuji Smile)

Takze tvoje cituji " Navíc lineup nabitý angličany, kteří zde prezentují v hlavních časech jejich klubouvou scénu na takovou akci resp. na její hlavní stage NEPATŘÍ! " vubec nechapu a vypada to, ze jsi se na lineup ani nepodival Very Happy

Navic DNB stge byla super a pokazde co jsme prisli to byla zabava!

Pristi rok lepsi misto a pocasi, my prijedeme i kdyby trakare padaly!


Very Happy
Radek
po prosinec 03, 2012 1:20 pm
SRAČKA NA DRUHOU !!!
Začnu stručně a jasně: Free culture = festival asbsolutně na hov*o!

Samozřejmě počasí, které bohužel nevyšlo, také udělalo své, ale rozhodně nemělo žádný vliv na místo, lineup a vůbec celé provedení akce, za kterou chtěli její pořadatelé ještě peníze a které bylo vyloženě amatérské!!! Vždyť se jen podívejte do uvodního příspěvku tady, kde neumí ani napsat správně emailovou adresu.

Na Freeculture jsem vyrazil až z Čech, protože minulý ročník SOS Free Festu byl jedním slovem úžasný a pořadatelé Freeculture se na něj odvolávali, že prý je to jeho pokračování, což tedy jak kvalitou, tak vstupným ale i jednodenní akcí ROZHODNĚ NEBYLO !!! Nakonec hlavní pořadatel SOS Free Festu tuto jejich zprávu dementoval s tím, že SOS Free fest bude nepravidelnou akcí ZDARMA a zachová si svoji kvalitu (můžete to najít tady: https://www.facebook.com/groups/freefest/). Přesto jsem byl zvědavý, jak to bude vypadat.

Místo, které si pořadatelé pro tuto akci vybrali byl jedním slovem PROVAR. Jednalo se vlastně o "ohrádku" nedaleko silnice z města Šternberk na Olomouc. Vůbec se divím, že na takto frekventované silnici nedošlo k nějakému průšvihu ... Takže šlo o ohradu bez jakékoliv další možnosti někam jít, tedy když vynechám motorest, který byl k této ohradě doslova nalepený (chtěl bych vidět, jak na tom byli jeho hosté, když např u skleničky vína museli poslouchat důnění dvou do sebe vzájemně rušených stagí). Pokud jste nestáli přímo u jedné ze dvou stagí, neměli jste šanci posloucht, protože jejich zvukový překryv byl na tak malým place prostě téměř v každém jeho místě.

No a teď k lineupu. Nechci tady tvrdit, jestli jména, která v něm byla, byla dobrá nebo špatná, to je prostě věc názoru, ale rozhodně jeho sestavení musel dělat totální amatér. Když po Nice, kterou z nepochopitelných důvodů dali na začátek lineupu rovné stage a která zahrála velmi dobře, přišel na řadu další DJ (jméno už si nepamatuju), došlo k totálnímu utlumení. Vše co Nika rozjela, její nástupce jedním slovem zabil. Tohle by se rozhodně stát nemělo!!! Navíc lineup nabitý angličany, kteří zde prezentují v hlavních časech jejich klubouvou scénu na takovou akci resp. na její hlavní stage NEPATŘÍ! K DNB stagi se vyjadřovat nebudu, protože nejsem příznivec zlomenin, ale možná se tu k ní vyjádří někdo jiný.

Závěrem tedy mohu jen konstatovat to, že na příští Free Culture rozhodně nejedu a budu doufat, že skuteční organizátoři SOS Free Festu brzy ožijí, ozvou se s touto akcí a nezklamou !!!

Toť z mé strany vše k akci Free Culture 2012.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
brogas
pá červen 15, 2012 1:10 pm
Free Culture Festival 2012 (Toky, MC Coppa, L-Plus...)


FCF 2012


Informace ohledně konání Free Culture Festivalu 2012 (http://freeculturefestival.cz/) jsou kompletní.
Tento nevšední hudební a kulturní zážitek sebou přinese noc plnou elektronické muziky a zábavy všeho druhu.
Free Culture Festival proběhne v sobotu 14. 7. 2012 v těsné blízkosti motorestu U letiště nedaleko obce Bohuňovice. (http://goo.gl/maps/TfdA)
V areálu festivalu pro Vás budou připraveny dvě hudební scény s videoprojekcí, kvalitně ozvučené a osvětlené agenturou CYBER DEVICES. (http://www.svetlozvuk.cz/)
Techno & House stage nabídne špičkové umělce jako jsou TOKY (SK), ELEKTRABEL & MOTHER@WORK, SIDE9000, Oli_n (UK), Brigth & Grey, Nika, Lukier, Marafaka & Jarikuri, Coobcha,
DNB & Break stage se pochlubí jmény jako MC COPPA (UK), L-PLUS (SK), BABE LN, MC C-LARA (Klára Nemravová), MISOLOGY & Morybundus, The Jaykobs, Adelight, Kapsa feat. J.D., Frenzy aka Lollita, Dubtrax, Gesit, Dreadlock feat. MC Ronic.
O zábavu se postará XBOX CENTRUM (http://www.xboxcentrum.cz/) a koutek se stolními fotbálky 4P FUN (http://www.4pfun.cz/). Zajímavý bude i workshop PODANÉ RUCE (http://www.podaneruce.cz/), centrum PRVNÍ POMOCI nebo GRAFFITI JAM.
K dispozici budou plně vybavené bary, stánky s občerstvením i sociální zařízení.
Parkovat bude možné bezplatně v areálu motorestu. Na místo je možné se dopravit také hromadnou dopravou (http://jizdnirady.idnes.cz) nebo Vás sveze Team Taxi (http://www.teamtaxi.cz/) za zvýhodněné ceny 100 Kč z/do Šternberka či za 50 Kč z/do Bohuňovic.
V přilehlém motelu (motorestuletiste@email.cz) je možné si domluvit ubytování. Nutná rezervace předem!
Vstupné do areálu bude do 20:00 za 90 Kč a od 20:00 za 130 Kč. Startujeme už v 16:00, tak si pospěšte, i odpolední program totiž chystáme ve velkém stylu.
Pro prvních 500 návštěvníku bude připravena malá pozornost. Těšíme se na Vás v sobotu 14. července v Bohuňovicích.

FREE CULTURE FESTIVAL tým (freeculturefestival@gmail.cz)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Zaslat odpověď Strana 1 z 1


Modified DAJ Glass (1.0.8) template by Dustin Baccetti, Powered by phpBB ďż˝ 2001, 2005 phpBB Group, Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com

ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika Jiří Kir | www.kir.cz