Drum and Bass kalendař 06/2009

Drum and Bass kalendař 06/2009

03. 06. 2009  |  Autor: Lwicze  |  Komentáře (0)
Léto je skoro tady a tak startuje i festivalová sezóna. Bohužel, počasí akcím pod širým nebem zatím moc nepřeje, ale naštěstí červen přináší vedle festivalů i o nic méně atraktivní klubové akce, takže si každý může vybrat to svoje.
5.6. - Jungle dnb session
V pražském klubu Cross se rozjede další z oblíbených pravidelných mejdanů Jungle dnb session. Půjde o trochu tvrdší akci, speciálně pro příznivce temnějšího drumandbassu. Pražští T2B si totiž pozvali Justina Scholtemeyera, zástupce z projektu Countrstrike! Netdave (Darkness.cz) a Romana (Ext-Dust) a sami v plném složení Pixie, Suki, Wash! a MC Driver zahrají temnější sety. Na druhé scéně se pojede v rytmech elektra a breakbeatu, kde se předvedou Dave & Surf a Tamagotchi.

12.6. - Support Chilli.org!
V brněnském Favále se uskuteční akce na podporu občanského sdružení Chilli.org. Můžete zde zaslechnout dnb, concscious hip hop, dubstep, tekk a chillout. Akci odstartují Netikne a Mateyky raga hiphopovým setem. Dále vystoupí pražská hip hopová formace Inside Kru, drumandbassoví specialisté ve special b2b setu - Sayko a Soldik. Následovat bude jungle, dubstep a tekk v podání Zero Rockere a Eac. Na druhé, striktně chilloutové stagei se v hlavní roli se představí Chilli.org. Podpoří je Inside kru s klasickou Ninja tune selekcí.

12.6. - Human Drum Machine 4 Gemini
Ten samý den to v Pražském Matrixu rozjedou Nasty no Star, projekt složený z téměř legendárních DJů Ghonzalese a Babe LN v doprovodu zpěvačky MCs C-Larou a pardubickým zpěvákem Vaantem. Přidají se Stanzim a AHz. Svůj live drums set zahraje elektronický experimentátor Drama Jacqua a něco z breakbeatové scény - dj Qydo.

12.-13.6. - Cultural Reggae vibez
Na Královéhradecku v Hořicích v Lomu u sv. Josefa proběhne již 8. ročník festivalu Cultural Reggae Vibez. Na hlavní live stagei vystoupí Kenny Knots & Basque Dub Foundation, Ocho Macho, Natural Dread Killaz, Čankišou a další. Djs stage obsadí Splendid sound system, Raggaultras, Damalistik, Forward March a Equalizer. Festival se odehrává v příjemném prostředí nedaleko Českého Ráje, které tak dotváří atmosféru festivalu.

13.6. - Roxy 17th Anniversary
Tradiční Bush, která se pravidelně koná v populárním pražském klubu Roxy bude netradiční oslavou 17. výročí. Vystoupí např. Mistabishi, Danny Byrd a oblíbení Deadly Viperz, Nitropank, Ghonzales.

19.-20.6. - Cosmic Trip
Akce s dlouholetou tradicí se po loňském neúspěchu a následném zrušení opět vrací ke dvoudennímu konceptu. Open-air bude postaven na dvou tradičních pilířích techno a drumandbassu. Techno zastoupí Alexander Kowalski, Recyver Dogs live, Neil Landstrumm live, Stewart Walker live, na dnb se předvedou např.: London Electricity dj Set, Friction + MC I.D, Vicious Circle, Smote, z českých djů IM Cyber, Brooklyn, Pixie, Katcha, Deadly Viperz, Nitropank, Beast 67, Suki, Sweg a mnoho dalších. Tak držme palce ať to letos dobře dopadne a Cosmic se vrátí mezi oblíbené festivaly.

19.6. - Break4Beats
Dj a producent Lincoln Barrett – High Contrast z britského labelu Hospital Records, konečně zavítá 19.6. do Brna a okoření tak Break4Beats. Hlavní pódium ovládne brněnská crew Redrum, ve složení: X.morph, Blulajta, Vje. Hostem bude pražská DJka Terquan a Sayko. Breakmatch stage pojede pod velením Pohon crew ve složení Yak, Kotlyk , Marcco a zahraje si i další člen Redrum crew Mystique. O projekci se postará Pasquil.

23., 24. a 26.6. - SpaceBox Tour 2009
Ve středu 23.6. odstartuje v Ostravě festival SpaceBox Tour 2009. Pokračovat bude 24.6. v Brně a zakončení festivalu proběhne v Plzni 26.6. Můžete se těšit na japonského trip-hopového producenta DJ Krushe , maďarskou electro-dubovou formaci Anima Sound System, Janu Koubkovou, Zdeněka Bínu ze 123 minut, Miloše Vacíka a další.

26.- 28.6. - Reggae Ethnic Session

Tři dny a tři noci můžete propařit v Žizníkově. Pořadatelům již 10. ročníku Reggae Ethnic Session, spojeného s festivalem RealBeat, se podařilo připravit opravdu nabitý Program s velkou mezinárodní podporou. Hvězdná jména jako jsou Derrick Morgan s afro-karibskou kapelou Yard Vibes crew, Buju Banton, United Flavour, Hypnotix slibují opravdu hvězdnou akci.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika