Sander van Doorn: Djing je mojí láskou

Sander van Doorn: Djing je mojí láskou

09. 06. 2009  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (0)
Grandiózní Sanderův set, ranní masakr v podání Tocadisca a nepopsatelná atmosféra při Magamixu - to jsou ty nej momenty z letošní Sensation White z mého subjektivního pohledu. Jen těch lidí bylo na můj vkus až příliš. Přináším rozhovor s jedním z největších lákadel - Sanderem van Doornem. Bohužel díky jeho pozdnímu příjezdu nezbylo moc času na zpovídání, ale pár otázek jsme stihli.
Jak ses cítil, když jsi hrál na Sensation White poprvé?
Musím říct, že jsem byl hrozně nervózní. Předtím jsem chodil na Sensation jako obyčejný návštěvník a potom jsem byl najednou pozvaný, abych prezentoval sám sebe. Byl jsem úplně unešený z režie této party. Mám pocit, že moje první Sensation jako DJ se uskutečnila v Polsku.

Hraješ na české Sensation poprvé?
Ne, na Sensation v Praze hraji už podruhé, poprvé to bylo před třemi lety. Tahle party pro mě byla jednou z nejlepších, co jsem kdy zažil.

Tak to určitě říkáš pokaždé, když se tě na tohle zeptají…
Ne, vážně si nevymýšlím, bylo to naprosto úžasné.



Zajímalo by mě, kdo by byl pro tebe tím největším a nejlepším headlinerem party?
Tak to je docela těžká otázka. Mám pár oblíbených djů, které bych si rád poslechl, ale nevím, jestli by se hodili právě na takovou party. Takže popravdě nedokážu říct.

Který umělec tě nejvíce ovlivnil v tvé dosavadní kariéře?
Musím říct, že pro mě byl velkou inspirací pro mnoho let Marco V. Možná, protože je djem ve stejném klubu jako já - De DansSalon, který sídlí v Nizozemsku. Díky němu jsem v podstatě začal produkovat svoji vlastní tvorbu, když mi bylo 18 let.

A v kolika letech ses začal věnovat djingu?
Profesionálně jsem začal hrát před šesti lety, ale předtím jsem se této činnosti samozřejmě také věnoval. Pamatuji si své první vystoupení jako kdyby to bylo teď… hrál jsem ve Švýcarsku - koukal jsem na mixák jako kdybych ho viděl poprvé v životě a jen doufal, že to všechno dobře dopadne. Naštěstí to vyšlo a od té doby jsem hrál víc a víc. Djing je mojí láskou.



S kterým umělcem bys rád spolupracoval v blízké budoucnosti?
Spolupracoval jsem s Marcem V na dvou projektech, což bylo absolutně brilantní. To byl můj největší sen, který se splnil. Kromě toho mi nevadí vymýšlet svou vlastní produkci, baví mě to. Takže v této chvíli nemám vytipovaného nikoho. Rád bych ale oslovil nějaké zpěvačky - například Audrey Gallagher nebo Siu, pro kterou jsem nedávno remixoval track The Girl You Lost To Cocaine. S tou by pro mě byla spolupráce ve studiu poctou.

Věřím, že by výsledkem vaší spolupráce byla nějaká super pecka, protože The Girl You Lost To Cocaine se stala obrovským hitem a vryla se do paměti nemálo fanoušků.

Přeji ti, aby sis užil dnešní hraní a moc díky za rozhovor.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SENSATION

Sobota 6. 6. 2009
Vstup: Předprodej 1090 až 1650 Kč
Vystupují:
Housequake, Sebastian Ingrosso, Sander van Doorn, Eric Prydz, Tocadisco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika