Druhá Victory v sobotu v Mecce

Druhá Victory v sobotu v Mecce

11. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nová klubová noc Victory českého houseového krále Dje Nea nabírá obrátek a po úspěšné květnové premiéře v Mecce se celý music team znovu vrací na místo činu. Již v sobotu 13.6.2009 Vás čeká moderní house music v podání těch nejpovolanějších na další Victory!
Na nové rezidentní party Victory se kromě rezidenta Nea těšte také na objev letošní klubové sezóny, jedinečného zpěváka, saxofonistu a showmana El-Jaye.

Ani tentokrát nebudou chybět residenti párty Victory!, nadějná dvojice djs Tzésar a Champagne. Oba tito „new rockies“ se věnují promotérské činnosti a zatímco Champagne získává v loňském roce residenturu na Evropě 2 v pořadu DanceExtravaganza a produkuje největší studentskou párty v ČR, Tzésar se naplno věnuje vlastní produkci, vstupuje do legendárního XMAGu a hraje na festivalu Summer Of Love, ke kterému také pořádá již třetím rokem sérii několika úspěšných warm up párties.

Příznivcům ostřejších rytmů nabídne druhá stage delikatesní ostravský techno projekt Oersted LIVE feat. MC J-trax. Hutný sound v kombinaci ženské elegance v podobě doprovodného zpěvu zpěvačky J.trax nenechá nikoho na pochybách o jejich inovátorských kvalitách na skomírající české techno scéně.

Chcete jít na tuto party zadarmo? Nyní máte šanci. Staňte se na jednu noc nefalšovanými VIP hosty klubu Mecca! VIP vstupenka umožňuje jejich držitelům pohyb ve speciálních VIP lounge zónách, v prostoru Dj stage a mnoho dalšího. Majitelé VIP mají vlastní bar, ve chvilkách oddychu mohou relaxovat na pohodlných sedačkách a celý team si své VIP náležitě hýčká.

Nechybí ani nekompromisní ochranka, která do Vašeho VIP prostoru nepustí ani myš... Zkusit své štěstí můžete v některé z našich soutěží na internetu o volné vstupy. Nejsnadnější cesta jak zjistit, kde se soutěže konají a další info o párty naleznete na www.myspace.com/victorytour2009.

Dodal: Tzésar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ NEO PRESENTS VICTORY

Sobota 13. 6. 2009
Vstup: 190 Kc / 790 Kc VIP (holky do pulnoci zdarma)
Vystupují:
Neo, El-Jay (sax), Tzesar, Champagne
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika