FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ve Vrchlabí proběhne nový taneční festival

Ve Vrchlabí proběhne nový taneční festival
20. 06. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V malebných venkovních prostorech cvičné střelnice ve Vrchlabí se dne 11. července uskuteční festival elektronické hudby Shooting Range Open Air. Na dvou podiích se představí 15 DJs a dva liveacty, v jejichž podání zazní různé žánry elektronické hudby.
Hlavní scéna bude patřit pravidelným rytmům a návštěvníky zde dostanou do varu Spyro, projekt Trancegate, Mooris, Reiki, Mr.Z.X., Moon, Sambo a Mmechanic. Zlámané rytmy zastoupí na druhé stage DJs Suki, Georges, Tactical, Airbees a projekt Radax. O start a závěr večera se postarají ve stylu příjemné house music Shaffa 54, Loud, Paolo-K a Honza.

Hvězdou večera bude bez pochyby DJ Suki. Ten patří mezi legendy české drum & bassové scény a je i členem nejslavnějšího českého sound systému Tele2Beatz. Sukiho s českou taneční scénou propojilo osmileté působení ve vinyl shopu TSP Records a hlavně promotérské aktivity. Jeho akce Let it Roll je již několik let nejvýznamnější událostí české D’n’B scény, což dokazuje i výsledek ankety Drumandbass.cz Awards 2007 a 2008, kde se tato megaakce  stala festivalem roku. Titul party roku ve stejné anketě pak získala noc Take Control, na které se Suki také podílí.

Svou návštěvou partypeople potěší i Lukáš Žehra aka DJ Spyro. V roce 2002 zaznamenala celá klubová scéna jeho jméno díky drtivému vítězství v LIVC DJ CHAMP. Rok 2004 přinesl Spyrovi ocenění Objev roku v anketě Czech Dance Music Awards. Lukášovou doménou jsou všechny odnože techna. Spyro stojí také za řadou severočeských akcí a festivalů, které pořádá pod značkou Dynamic Line. Tou nejvýraznější z nich je jistě festival ShotGun, na kterém se společně se Spyrem podílí i další DJ, který vystoupí na vrchlabském open airu - DJ Mooris.

Jednočlenný projekt Trancegate není třeba dlouze představovat. Vystupoval na celé řadě významných českých akcí. Jeho produkce vychází na labelu Isis Recording i na různých kompilacích. Tracky z jeho nového EP Night Essentials, které se v nejbližší době objeví v online shopech, si budete moci vychutnat v live podaní právě na akci Shooting Range Open Air.

Ve dvou setech se představí organizátoři festivalu DJ Reiki a Mr.Z.X. tvořící dvojku Undertone DJs. Georgese, Shaffu 54, Louda a Airbeese bude jistě znát každý, kdo někdy navštívil některou ze spousty jejich rezidentních nocí ve východočeském kraji, ať v pojetí rovných, nebo zlomených rytmů. Z trutnovského Moonprojectu přijedou zahrát Djs Moon, Sambo, Paolo-K, Honza a doplní je drum & bassový liveact Radax. D’n’B stage posílí DJ Tactical, kterého budou znát klubeři především z rezidentních nocí v jilemnické Továrně nebo letošního ročníku liberecké halovky Aquaphonic.

Pestrá hudební nabídka není tím jediným lákadlem na tuto akci. Originální prostory vrchlabské střelnice leží v příjemném „zeleném“ prostředí nedaleko Labe. Chybět nebude bar s přijatelnými cenami či pochoutky přímo z grilu. Pro případ „letní spršky“ budou nainstalované velké stany, které schovají všechny návštěvníky akce.

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
SHOOTING RANGE OPEN AIR

SHOOTING RANGE OPEN AIR

Sobota 11. 7. 2009
99 Kč
Vystupují:
Trancegate, Radax, Suki, Spyro, Mooris, Reiki, Mr. Z.X. , Airbees, Georges, Shaffa 54, Loud, Moon, Tactical, Sambo, MMechanic, Paolo-K, Honza
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |