Velká soutěž s Electronic Beats s Donnou Summer

Velká soutěž s Electronic Beats s Donnou Summer

07. 07. 2009  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Festival Electronic Beats dává čtenářům serveru Poslouchej.net možnost setkat se osobně s Donnou Summer a navštívit její koncert v rámci nové série Electronic Beats Classics v Berlíně!
electronic beats

Donna Summer svým vůbec prvním sólovým koncertem v Německu zahájí novou sérii Electronic Beats Classics. Koncert se koná ve čtvrtek 30. července 2009 v berlínské hale Tempodrom. Nová série živých hudebních vystoupení Electronic Beats Classics představuje umělce, kteří zásadním způsobem ovlivnili a ovlivňují hudební scénu. Tento nový formát propojuje minulou a současnou tvorbu někdejších průkopníků v oblasti moderní hudby a připomíná jejich význam pro současnou hudební produkci.

Festival Electronic Beats a server Poslouchej.net odmění jednoho šťastného výherce dvoudenním pobytem v elegantním hotelu v Berlíně, dvěmi VIP vstupenkami na koncert a nezapomenutelným zážitkem – osobním setkáním s Donnou Summer v zákulisí po koncertu.

donna Summer

Electronic Beats je mezinárodní hudební a komunitní projekt společnosti T-Mobile umožňující každému sdílet okamžiky, které odrážejí městský životní styl a jeho osobnost. Živé události a akce v rámci projektu Electronic Beats vyprodávají sály ve všech evropských zemích, kde T-Mobile působí. Média Electronic Beats, včetně časopisu, oceněné webové stránky a DVD časopisu Slices, propojují komunitu s posledním vývojem na hudební scéně.

Detailní informace o koncertu Donny Summer společně s dalšími novinkami, rozhovory s umělci či exkluzivními rádiovými mixy najdete na stránce www.electronicbeats.net.

Soutěž o výlet na Electronic Beats do Berlína!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS

Čtvrtek 30. 7. 2009
Vstup: 39/45 EUR
Vystupují:
Donna Summer a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ELECTRONIC BEATS
2x VIP vstup, 2 noci v hotelu v Berlíně a setkání s Donnou Summer
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika