FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme Muffin Open Air 2009

Představujeme Muffin Open Air 2009
10. 08. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Reggae vs. Drum and Bass? Jedinečná kombinace! Parkování a stanování zdarma – k vaší radosti! Kemp Mláka u Třeboně? Úžasná lokalita na jihu Čech, s rozlehlou loukou, parádním kioskem a restauračními zařízeními v blízkosti. Ideální je přijet odpoledne, užít si válení a pohyb v trávě, opéct si na ohni nějakou tu pochoutku nebo si skočit do osvěžující řeky.
Nezmínit se ale nelze o naprosto našlapaném programu tohoto dlouhého sobotního večera, parádní tečkou za letními prázdninami. Reggae.cz stage jako obvykle nabídne dobroty pro fajnšmekry, zástupce české reggae špičky (General Kryshpeen a Papa-Pot + MC Suppafly) s pestrou kolekcí doprovodných projektů a účinkujících, Bubblebeatz drum and basss stage našlapaná k prasknutí přinese smršť v podobě headlinera Forbidden Society a jako obvykle nejdelší lineup místních známých DJských es.

Pozornost si zaslouží všichni, na reggae stagi MC Turner, původem z USA, jeden z mála kvalitních MC´s u nás v ČR, DJ Flux s nabušenými skillz přinášejícími vítězství v soutěžích (DJ Masters Battle) a hraní na nekonečné spoustě akcí, Ja Basta vs. ZBNK, rezidenti, kteří vždy ví, jak navnadit, Sukulent Sound s experimentální živou produkcí, Squid s ještě experimentálnějším X-projectem, obnažující se olihní vařící polévku z mozků svých fanoušků, a elegán či lev salónů, chcete-li, DJ Thinngy! Generala Kryshpeena netřeba představovat, umí se představit sám, představte si.

Na první pohled se na DnB stagi nic zvláštního nestalo, ale zdání klame. Hlásíme návrat ztracených synů Macha a Slavicka, opětný příchod nově nalezených mladých a neklidných synů Brocka a DirtyBoye, dojemné setkání zadumaných liquidních snílků Tubuse a Insighta, další obscénnosti Clippera a Sergiho, pěstitelský kurz mistra Kloce (vhodné pro pěstitele jahod apod., další názorovou výměnu Fruťáků Jaktenhajzla Syndroma a Graffa KwaKwamena, Chitovo nekonečné delirium, Hanzalla v další epizodě Hanzílkových patálií v houbové omáčce, tři písmena CLK (že by Celková Likvidace Kultury?), a jako třešničku na dortu mozkorestart od Forbidden Society (má pořádně našlápnuto).

Společně se tedy opět vydáme objevovat dosud zcela neprobádané zvukové dimenze, ve spojení s přírodou a hudebním opojením, vybaveni tou nejlepší technikou, provázeni nejkvalifikovanějšími průvodci. Možná přijde i šaman z lesa, ale hlavně, když dorazíte vy…

Dodal: Ruda Kolář
MUFFIN OPEN AIR

MUFFIN OPEN AIR

Sobota 29. 8. 2009
Vystupují:
Ja Basta vs ZBNK, Sukulent Sound, PaPa-Pot + MC Suppafly, General Kryshpeen + MC Turner, Flux, Squid, Thinngy, Brock vs Dirty Boy, Insight vs.Tubus, Clipper vs. Sergi, Slavick, Kloc, Forbidden Society, Hanzall, Mach, Chito, Syndrome, Graffo, CLK
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |