Zajímavosti okolo DNB league s MC DETEM

Zajímavosti okolo DNB league s MC DETEM

11. 10. 2005  |  Autor: Demno  |  Komentáře (0)
Tento pátek 14. října 2005 proběhne launch party nové oděvní značky DNB league v Matrixu, na které vystoupí very special guest – legendární anglický MC DET.
Tento pátek 14. října 2005 proběhne launch party nové oděvní značky DNB league, na které vystoupí very special guest – legendární anglický MC DET.

Na uváděcí party DNB league poprvé v ČR uvede legendu junglové MC scény, jímž je anglický MC DET. Na scéně působí již 15 let a má velké zásluhy na zrovnoprávnění MCí s DJi.
MC DET je i producentem, má za sebou vůbec první MC album v historii „Out of Det“ a nedávno vydal dlouho očekávanou desku Knights of the MC´s, která významně ovlivňuje chápání drum&bassu veřejností . Na ní spolupracoval s osobnosti jako MC Fats, Dynamite MC, Shabba D, Fearless, Skibadee, Ragga Twins, Brockie, Hype, Ed Solo.
MC DET je znám i svým pětiletým působením v kultovní kapele Red Snapper.

Dalším vzácným hostem večera je djka Katcha a na DNB league party dále vystoupí se speciálními ligovými back to back sety dvojice djů Yukimura (Sound One) a Suki (Sound One, Lir, Drumstation), Rich (Bass Beast) a Shin (Gardenzitty elders), line-up doplní Beast 67 (Drumandbas.cz) a Dieda (Dread beat squad).
MC DETa budou za gramofony podporovat Yukimura a Suki, DET slíbil přivézt vlastní verze jeho největších pecek a po vlastním vystoupení by měl rýmy doprovodit i část setu djky Katchy.

Vstupenky jsou v předprodeji za pouhých 100Kč (+ poplatky max. 10 Kč), na místě pak 150 Kč. Obchod Maximum Underground připravil promo akci, v níž nabízí balíček CD + lístek na akci za 500 Kč. Krom alba „Knights of the MC´s“ se promo vztahuje i na všechny CD skupiny Red Snapper, kde MC DET působí.

První série oblečení DNB league je již v prodeji na internetu na adrese http://shop.badpoint.cz a v nabídce jsou 3 pánská a 3 dámská elastanová trička, mikina a baseballová čepice. Domovská stránka značky DNB league je www.dnbleague.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika