Katcha a Sayko Míří do Jilemnice

Katcha a Sayko Míří do Jilemnice

06. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Začátek klubové sezóny přivítá v jilemnické Továrně další z pravidelných dílů klubovky Broken Beats. V pátek 11. září za továrnickým publikem přijede rezidentka této oblíbené noci – Djka Katcha.
Jako hosta se tentokrát pozvala Dj Sayka, do varu vás dostanou svými sety Dj Tactical a premiérově i Dj Josh.

Pátek 11. září bude v klubu Továrna Jilemnice patřit již tradiční party Broken Beats Rezidentem večera věnovaného zlámaným beatům je Djka Katcha. Sekundovat jí bude Dj Sayko, který se na Broken Beats představil továrnickému publiku v roce 2005.

Přední česká d’n’b Djka Katcha se Djingu se naplno věnuje přes devět let a její jméno nechybí na plakátech většiny významnějších drum and bassových akcí a festivalů v ČR. Při jejích jump up setech dokáže sedět jen málokdo, Katcha ráda experimentuje, proto si tentokrát do Jilemnice přiveze i zpěvačku C-laru (Klára Nemravová, ex Tata Bojs), která svým jemným vokálem okoření její vystoupení.

Dj Sayko je považován za jednoho z nejzkušenějších d´n´b Djů v ČR. Přezdívka „mixmaster“ napovídá, že je za gramcemi skutečným mistrem. Do svých setů vkládá pikantní kousky z hip hopu, trip hopu, techna nebo také jazzu. Jeho vystoupení prezentují spíše temnější a ostřejší odnože d’n’b, které však prokládá i tracky z vlastní produkce.

O rozjezd a završení akce Broken Beats se postará dvojice Djs Tactical a Josh. Zatímco Tactical je dalším rezidentem akcí Broken Beats, liberecký Dj Josh bude mít v podkrkonošském klubu svoji premiéru.

Nenechte si ujít další plánové pokračování Broken Beats:
30. 10. 2009 - Tele2Beatz: Pixie...
27. 11. 2009 - Philip T.B.C...
29. 01. 2010 - Im Cyber...

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika