Vyjádření pořadatelů ke koncertu Groove Armady

Vyjádření pořadatelů ke koncertu Groove Armady

07. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Vystoupení kapely Groove Armada v klubu Sasazu po sobě zanechalo rozporuplné názory. Jako pořadatelé bereme za svou povinnost úvést některé věci na pravou míru a vysvětlit skutečnosti, které se staly terčem kritiky.
Groove Armada odehrála pouze cca 70min, což je v porovnání s obvyklou délkou koncertů u kapel tohoto formátu daleko za očekáváním. Toto je fakt, který nebyl plánován a vyplynul až v závěru koncertu, kdy se odehrál playlist za pravděpodobně kratší čas, než kapela plánovala. Bezprostředně po skončení koncertu jsme žádali vysvětlení od členů kapely a tour managera. Odpověď byla vždy jen jedna. V novém složení neměli nazkoušeno více skladeb a něměli tudíž co hrát, přestože Tom i Andy by rádi koncert prodloužili. Mohli však jen pouze opakovat již odehrané skladby z průběhu večera.

Z našeho hlediska tak odsuzujeme krajně neprofesionální přístup Groove Armady, který učinil z plánovaného koncertu spíše „polokoncert“. Je nám líto, že mnoho fanoušků si prožilo částečné zklamání a jejich očekávání nebylo tak zcela naplněno.

Výtky vůči kvalitě nazvučení je nutné směřovat na zvukaře, kterého si přivezla kapela a kterému my jsme zajistili technické zázemí tak, jak bylo požadováno. Nazvučení však ideální nebylo. Na přebasování určitých pasáží se shodneme snad všichni.

Pokud bychom toto vše věděli předem, koncert Groove Armady by se za těchto podmínek v Praze rozhodně neuskutečnil. Odmítáme zároveň spekulace spojené s prospěchářstvím na tomto a jiných budoucích koncertech v klubu Sasazu. Každý koncert je unikátní a není pravdou, že bychom návštěvníkům v klubu SaSaZu záměrně nabízeli zkrácené koncerty nebo něco podobného. Nemilá situace, která vznikla ve spojení s koncertem Groove Armady nás opravdu mrzí. Jako pořadatelé samozřejmě ručíme za určitý standard - a ten jsme do posledního přání kapely dodrželi. Za ten hudební však ručí jedině kapela, která to v tomto případě absolutně nezvládla.

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: GROOVE ARMADA

Čtvrtek 3. 9. 2009
Vstup: Předprodej 990 Kč, VIP za 1500 Kč
Vystupují:
Groove Armada (live)
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

12. 09. 2009 | 12:34:08
+0 | -0

Na tom nesejde!

Vstupné do Sasazu je přemrštěné a platí,že lejno nevyleštíš,horší je situace ohledně samotného promotérství,kdy všechny nové i staré kapely hrají v Berlíně,ovšem Praha působí jako skanzem!Nevyhovují ani hudební časopisy a portály,proto si u nás kdekdo dovolí takto nesmyslnou výmluvu.Lépe je na tom i Ukrajina či Rumunsko
Dan
09. 09. 2009 | 11:20:56
+0 | -0

Karl a spol

Musim k tomu taky neco rict. Pro me je, byla a bude GA snem....jejich muziku miluju od jejich prvni skladby a live koncert jsem si opravdu vysnil. Nekolikrat jsem na ne mel zamireno do zahranici, ale live koncert vzdy zrusili. Naposled Balaton. Proto jsem koncert v SaSaZu opravdu uvital a moc se tesil.



Za sebe ale rikam, ze jsem cekam maximalne hodinovy koncert!!! Tak, jak je vetsinou zvykem a to nejen v tanecnich skupinach, ale i v solo vystoupenich. Ano, cekal jsem, ze se postesti a bude treba 90 min. Take mi chybelo par starych pecek, ktere jsem cekal a odmitam prijmout vysvetleni poradatelu/manazeru, ze nemaji nazkouseno. I see you baby apod musi vystrihnout kdykoli, kdekoli bez zadnych zkousek....apod. Zvuk nic moc, ale jsou i horsi.



Za sebe rikam, jsem spokojen.
Kárl
08. 09. 2009 | 16:43:03
+0 | -0
Na GA jsem ani nešel pánové Finley a Cato jsou podle mě jen dvojka lidí, co si o východní Evropě myslej, že jsme asi slezli právě ze stromů v pralese nebo něco podobného. Jistě stojí za zmínku jeden z jejich koncertů v Roxy, kam se ani jeden neuráčeli dostavit a poslali za sebe jenom kapelu.

Proto lidi: tuhle kapelu v ČR bojkotujte!!! Nejsme přece idioti!

Podobný přístup praktikuje vůči naší zemi např. Tiga (jeho slibované vystoupení a pak odříknutí jsou již notoricky známa snad každému);

myslim, že by se promotéři neměli ani snažit je vozit, akorát to pak za ně odser.. oni, i když za to nemůžou.
Andy
08. 09. 2009 | 16:39:25
+0 | -0

za litr?

že se nestydíte, kdyby jste měli radši vrátit polovinu peněz za lístek místo takové trapné výmluvy
SOUTĚŽTE
Soutěž s Groove Armadou
2x CD Groove Armada Best Of
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika