Co přinese Podzimní O2 Sázavafest

Co přinese Podzimní O2 Sázavafest

09. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stejně jako letní festival i Podzimní O2 Sázavafest bude tradičně velice žánrově pestrou záležitostí. Bude to hudební sklizeň od ska přes kytarovky, elektro projekty a energické afrobubenice až po písničkáře.
Například akustickou písničkářskou verzi setu zahraje Marek Ztracený, ve stoupající formě se předvede také Tomáš Klus a písničkářský blok doplní sympatická Švédka Veronika Padilla („která zpívá anglicky a roztomile mluví česky), prozradil ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Do Abatonu mají dorazit domácí ska formace Basta Fidel nebo Andělem ocenění Prague Ska Conspiracy či Sto zvířat. Vystoupí také mariánsko-lázeňská trash-popová skupina 100°C , písničkářská dvojice Tomáš Klus a Marek Ztracený nebo Švédka Veronika Padilla. Kdo přijde na začátek celého sobotního maratonu, vyslechne si pražskou rockovou skupinu Loyca, pokřtěnou začátkem roku Jakubem Johánkem ze 100°C. Návštěvníci si užijí i worldmusic v podání Femaleafrobeat a indie-rock od Jana Nedvěda a jeho Bek Ofis. Kytarovou muziku zastoupí No Side, duo Laspilka a punkáči Totální nasazení a Volant.

„Fanoušci taneční hudby si přijdou na své při setu elektro-popové party Cartonnage nebo Ohm Square,“ dodal Kloupar. Na Podzimní O2 Sázavafest probíhá předprodej limitované série vstupenek do 10. října nebo vyprodání zásob za cenu 190 korun. Dveře Abatonu se otevřou již v 16 hodin.

plném proudu už jsou také přípravy na 10. ročník O2 Sázavafestu,který se uskuteční opět ve středočeském městečku Kácov v termínu od 5. do 7. srpna 2010.

Dodal: Martin Peška, Madree promotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika