LayDee Jane je první český zástupce Dance4Life

LayDee Jane je první český zástupce Dance4Life

14. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
LayDee Jane hlásí žhavou novinku – aktuálně se stala vůbec prvním českým zástupcem mezinárodního charitativního projektu Dance4Life. Zařadila se tak po bok současných ambasadorů, kterým je např. Tiësto, Paul Oakenfold, Maxi Jazz a další významní světoví hudebníci.
Jako ohlédnutí za uplynulým létem si můžete vychutnat videoreportáž z jejího vystoupení na festivalu Mácháč. Další novinkou jsou unikátní fotky pořízené známým fotografem Petrem Weiglem.

Jako vůbec první český interpret se stala djka LayDee Jane zástupcem projektu Dance4Life, jež se zaměřuje na podporu boje proti AIDS. Ambasadory projektu jsou významní zástupci světové taneční scény, např. nejžádanější Dj planety - Tiësto, dále Paul van Dyk a mj. také interpreti, kteří letos vystoupili na hudebním festivalu Mácháč - Paul Oakenfold, Sied van Riel, Jesse Voorn. „Velmi ráda se zapojím do projektu, který se snaží přiblížit toto vážné téma mladým lidem. Vedle klasické osvěty je přirozenými prostředky, prostřednictvím hudby a zábavy, upozorňuje na nebezpečí, které nemoc přináší,“ říká LayDee Jane coby čerstvý zástupce Dance4Life.

Nejlepší okamžiky z vystoupení LayDee Jane na festivalu Mácháč si můžete připomenout v novém videu. Autorem je známý party kameraman Daniel Pánek.



Po létě nastupuje opět klubová sezóna, v níž chystá LayDee Jane další pokračování své noci Vogue v pražském klubu Mecca. V pátek 2. října 2009 si můžete vychutnat exkluzivní módní výstřelky v kombinaci s tím nejlepším ze současné taneční hudby v podání LayDee Jane, Dj Orbitha, hudebního projektu Trancegate, Dj Fcuka a Carla Lope.

S módou souvisí i další novinka - spolupráce LayDee Jane s předním českým fotografem Petrem Weiglem (www.weigl.cz), kterého proslavily originální snímky pro titulní stránky módních časopisů. Spojení extravagantního oblečení, výrazné image a hudby byly hlavním motivem série nových stylových fotografií, které Weigl pořídil pro LayDee Jane.

Dodal: Aleš Povr, Partyinfo.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika