Tip na trance alba a kompilace pro řijen

Tip na trance alba a kompilace pro řijen

30. 09. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Je zde říjen a to znamená, že je zde taky přehled nové hudby, která brzo přistane nebo už přistála na pultech obchodů. Tento měsíc jsem pro vás vybral celkem šest kusů, které určitě stojí za pozornost.

Activa - This World
(vychází 26.října)

Activa (civilním jménem Rob Stevenson) je producent, který vydal nespočet vlastních skladeb a remixů na světoznámých labelech Vandit, Anjunabeats, Armada a Spinnin. Paul van Dyk ho taky označil za nejlepšího producenta roku 2008. Nyní nastal čas, kdy Activa vydává na dvou cd své debutové umělecké album.

Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon Remixed
(vychází 17. října)

Ferry přichází z dalším vývojem svého uměleckého alba, tzn. vydání alba které bude obsahovat pouze remixy na jeho původní skladby. Zajímá vás koho na tyto remixy oslovil? Jsou to Rafaël Frost, Lang, Solarstone, Ummet Ozcan, DJ Eco, Sied van Riel, Markus Schuzl a mnoho dalších top producentů.

Daniel Wanrooy - In Trance We Trust 014
(vychází 5.října)

Holanďan Daniel Wanrooy (polovina projektu Progression) je další jméno, které připraví kompilaci labelu In Trance We Trust, v pořadí už 14. A od jakých producentů si na toto cd vybral skladby? Jsou to JPL, Leon Bolier, Topher Jones, Richard Durand, Dave Schiemann a nebude chybět ani Danielova vlastní produkce.

Trance Awards Euphoria 2009
(vychází 5. října)

Tato kompilace vychází u příležitosti 5. ročníku ankety Trance Awards. Pro posluchače jsou připraveny celkem 3. cd od třech dj's a producentů, kteří v poslední době pořádně hýbou světem trance hudby. Jsou to Sean Tyas, Simon Patterson a Claudia Cazacu. Tyhle jména jsou zárukou toho, že se můžete těšit na pořádnou porci poctivé trance energie.

Above & Beyond - Anjunabeats Vol.7
(vychází 5. října)

Britské trance trio si pro své posluchače a ne jen pro ně, připravilo už sedmý díl dvou cd mixované kompilace. V jejich mixu se můžete těšit na jména jako Boom Jinx, Jaytech, Oliver Smith, Mat Zo, Super8 & Tab, Nitrous Oxide, Adam Nickey a mnoho dalších, tedy na producenty vdávajících na labelech Anjunabeats či Anjunadeep. V balení na vás bude čekat také bonusové DVD pojmenované A Dog With A Smile, které obsahuje záběry ze života Above & Beyond.

High Contrast Presents: Jochen Miller
(vyšlo 8. září)

Jochen Miller je mladý holandský dj a producent, který umíchal další díl mix kompilace labelu High Contrast. Jochen si pro tento díl vybral skladby od producentů jako Jonas Stenberg, Andy Duguid, Rank 1, Beat Service, Gareth Emery a mnoha dalších. Nechybí zde také Jochenova vlastní produkce a rovněž uslyšíte výsledek jeho spolupráce s Mr. Pitem.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika