1. Music Fashion Show

1. Music Fashion Show

08. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
10. 10. 2009 Mladí talentovaní grafici, ať už známí nebo ti, kteří zatím výrazně neprorazili, mají jedinečnou šanci se zviditelnit. Pro ty, kdo navrhují booklety, merchandise či webové stránky muzikantům a kapelám, je tu 1. Music Fashion Show 2009.
Vybraní music art designeři budou mít možnost dát o sobě vědět na netradiční módní přehlídce s výstavou a afterparty, vyhrát zajímavé ceny a hlavně navázat spolupráci s dalšími potenciálními klienty – kapelami.

Prezentační večer se odehraje ve čtvrtek 3. prosince 2009 v pražském klubu Rock Café. Vybranými grafiky navržený kapelní merchandise budou na molu předvádět muzikanti ze známých kapel české klubové scény a krásné dívky, které mají co dočinění s hudbou.

Ve foyer klubu proběhne prezentační výstava, bude tu prodejní marchandise stánek a návštěvníci se mohou těšit také na autogramiády svých oblíbených kapel.

V rámci akce bude zvolen nejlepší designer. Role poroty se zhostí samotní návštěvníci klubu. Součástí večera bude dražba předváděných modelů.

Výtěžek celé akce poputuje na charitativní účely.

Jak se přihlásit, jak bude celá soutěž i samotná fashion show probíhat a další informace najdete na www.megatonproduction.cz.

Dodal: Iva Bokova
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika