Poslední info k noci Amnesia

Poslední info k noci Amnesia

14. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek vypukne v klubu Mecca očekávaná show klubu Amnesia - People from Ibiza. Klub, který byl oceněn jako nejlepší na světě v prestižní soutěži „Winter Music Conference“ v Miami! Připravte se na noc aktualní světové hudby, vynikajících výkonů DJs a na atmosféru, na kterou se jen tak nezapomíná.
Jak již bylo zmíněno, vystoupí slavný španělský DJ a producent Brian Cross - oceněný jako nejlepší DJ španělska respektovaným magazínem DJ Mag. Brian je zárověn rezidentem noci People from Ibiza a také pořadatelem populární párty Armada s Arminem van Buurenem. Doprovodí ho charizmatická zpěvačka Nuria Swan, která již ve svých devíti letech vyhrála španělskou pěveckou televizní soutěž Menudas Estrellas a momentálně tvoří součást turné Briana Crosse. Českou taneční scénu zastoupí DJ a producent Nesquik, který je rovněž rezident stylové noci Rehab a má na svém kontě již další digitální release. Dále vystoupí DJ Tommy Roggers, známý především díky své noci Dirty Dancing, která byla zvolena jako nejlepší klubová noc roku 2008 dle ankety 02 DMA. Pro prvních 100 návštěvníků bude připraven speciální welcome drink a pro dalších 300 návštěvníků dárek od partnera noci - Frisco.

K dostání budou zdarma CD kompilace Briana Crosse a trička klubu Amnesia a aby toho nebylo málo, budete mít možnost vyhrát hodinky Storm! Více informací o podmínkách soutěže se můžete dočíst na www.stormwatches.cz. Dveře klubu se otevřou ve 23:00 hodin a doporučujeme přijít všem návštěvníkům s dostatečným časovým předstihem, aby se tak vyhnuli případným frontám u šatny a vstupní brány. Pro ty, co si nestihli koupit vstupenky v předprodeji za 190 Kč, mají stále možnost využít slevu s ústřižkem z Mecca-magazínu až do půlnoci!

5 důvodů proč vyrazit:

1) Amnesia párty je v ČR unikátní svou originalitou, pořadatelé se budou snažit navodit podobnou atmosféru tohoto super klubu na Ibize přímo zde, v pražském klubu Mecca. Budou tomu odpovídat dekorace, projekce a celkový design celé noci.

2) Můžete se těšit na velkolepou show až do rána. Sexy kočka a zpěvačka Nuria Swan i sympaťák Brian Cross vás o tom velmi rádi přesvědčí a budou se vám po celou dobu věnovat.

3) Line up doplní česká DJská elita. Hudební rehabilitátor Nesquik si pro vás připravil show na 3 CD playery plnou efektů a DJ Tommy Rogers vám ukáže, jaké hity právě těd dominujou světové taneční scéně.

4) K Amnesii je také spuštěna soutěž o skvělé ceny, hlavní výhra jsou 1 x pánské a 1 x dámské hodinky Storm, dále pak trička a CD kompilace Amnesia namixová Brianem Crossem.

5) Klub Mecca je unikátní prostor, disponuje nejmodernější zvukovou technikou, která odpovídá kvalitám zahraničních klubů v Evropě a drží si svůj standart top klubu v Praze pěknou řadu let.


Line-up:

23:00 - 24:00 warm up guest Jakub Kuba
24:00 - 01:30 Tommy Rogers
01:30 - 03:30 Brian Cros & Nuria Swan
03:30 - 05:00 Nesquik
05:00 - 06:00 morning guest Wolscha

Dodal: Dj Nesquik
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMNESIA PRESENTS : BRIAN CROSS & NURIA SWAN

Pátek 16. 10. 2009
Vstup: Předprodej na www.ticketpro.cz za 190 Kč/290 Kč/350 Kč/VIP 890 Kč
Vystupují:
Brian Cross( Esp), Nesquik, Tommy Rogers, vocal: Nuria Swan(Esp) 2nd stage - chillout
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika