Dirty Dancing ve Fabricu

Dirty Dancing ve Fabricu

13. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Sobotní horečku noci zažijete jistě na taneční zábavě Dirty Dancing, kde vystoupí dva DJs Peet a Rogers. Spolu s nimi zahraje na saxofon Milan Saxo Strnadel a celou bandu doplní DJ Kandy.
Seznamte se s andělsky hodným klukem z Moravy, který se běhemněkolika let změnil v dokonalého house DJe. Jako každý začínal nadomácím moravském poli, kde si svými sety podmanil tancechtivé publikum veZlíně, Vsetíně a zejména jako rezident doslova vydupal ze země jedinoualternativu k Stodolní v Ostravě na Severní Moravě, v klubu Meinl Dance vNovém Jičíně . DJ PEET má na svých gramofonech 13 zářezů, tolik let už bavínávštěvníky nejvyhlášenějších podniků nejen v ČR, ale i ve Švýcarsku, naSlovensku a v Polsku.


Tommy Rogers na to šel přesně naopak. V roce 2002 otevírá v průmyslovémareálu zlínského Svitu svůj vlastní klub "24", ve kterém se z majitele stalDJ a mohl si tak poprvé zahrát vedle DJs jako například Michael Burian,Chris Sadler, Peet, Marek Řeřicha, Jerry, Orbith a další. Kromě provozuklubu se věnoval i přípravě svých vlastních rezidentních akcí v prestižníchpražských klubech Duplex a Mecca .

Po navázání užší spolupráce obou DJs se Peet a Tommy Rogers rozhodlidobýt Prahu. Po hraní v Mecce či Down Town Cafe následovaly úspěchy vnejprestižnějším klubu Prahy - Duplexu. Populárními se staly jejich party"Dirty Dancing" - vocal house. V současné době okupují spolu s TommyRogersem a saxofonistou Milanem Strnadlem club Duplex jako rezidenti a spoctivými sety baví jak pražáky, tak cizince.


Krom toho realizují pro časopis Bravo turné po klubech a diskotékách v ČRakci "Bravo Party". V poslední době byli Peet a T.Rogers např. k vidění naletošním Macháči na Duplex Stage společně s Lucasem & Uwou. Jako hvězdavečera vystoupil nejžádanější DJ současnosti Paul Van Dyk. V Duplexu hráli poboku např. Davida Guetty, DJ Taysona z Royal Gigolos a 20.11. si zahrají vDuplexu i po boku DJ Tiesta. Jako hosté vystoupili i v pořadu DanceExtravaganza na radiu Evropa 2, Radiu DeeJay a v obdobných pořadech naregionálních stanicích. Ještě více se o nich dozvíte na jejich oficiálních stránkách www.DJPEET.com, www.DJTOMMYROGERS.com, www.DUPLEX.cz

Rezidentní party Dirty Dancing, která se uskuteční 15.října v ostravském klubuFabric je zárukou toho nej z Vocal a Funky House Music. Kromě DJs Peetaa T.Rogerse odstartuje celou party host DJ Kandi z novojičínského Meinlu.Peeta a T.Rogerse pak doprovodí živě na Alt a Sopran saxofon MilanStrnadel, který se v Ostravě představí úplně poprvé.Kromě skvělé muziky přivezou DJs i spoustu svých promo mixů na CD, které budou podobu celé party rozdávat.

Akce začíná ve 20.00 a dostanete se na ní za příjemné vstupné ve výši 50,-. Přijďte si i Vy zatančit na vlnách příjemných vousíků podkreslených podmanivým saxofonem!
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika