Tata Bojs ohlásili reTour

Tata Bojs ohlásili reTour

28. 10. 2009  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Pražská kapela z Hanspaulky, tedy Tata Bojs ohlásili na listopad mini-turné. V rámci něj opráší úspěšnou spolupráci s korejským Ahn Triem. Končí tak delší koncertní pauza vzniklá mimo jiné nehodou na motocyklu a následnou rekonvalescencí Milana Caise.
Právě ústy svého frontmana Milana Caise aka Bublajse, uvedli Tata Bojs na svých stránkách lakonickou informaci o svém návratu na pódia. Server idnes.cz po té jejich blíže nespecifikovanou informaci rozostřil a celé turné dostalo jasný rámec. Ponese název reTour 2009 (remember november) a Tata Bojs se v něm vrátí na pódia spolu s korejským Ahn Triem. Vzpomínat se však nebude pouze na loňský listopad, nýbrž i na ten před dvaceti lety. Celé turné tak bude mít doslova slavnostní nádech, čemuž odpovídá i výběr prostor, kde se jednotlivé koncerty odehrají.

Vyjma brněnské Flédy půjde totiž o divadla. Vrcholem bude vystoupení v divadle Vinohradském v Praze, kde Tata Bojs odehrají rovnou dvojkoncert. Důležitou informací pak je, že se však nebude jednat o zcela identický program jako v loňském Smetana tour, nýbrž o pestrý set doplněný o nové skladby, tajného hosta a novou scénu a údajně přibude i více elektroniky. Těšit se pak mohou i příznivci ze Slovenska, poněvadž Tata Bojs zahrají i v Bratislavě a vynahradí tak fanouškům neuskutečněný koncert na festivalu Pohoda, kde měli vystoupit právě s Ahn Triem. Po tomto turné se Tata Bojs zavřou do studia, aby pracovali na novém řadovém albu s předpokládaným termínem vydání na podzim roku 2010. Nuže zde jsou jednotlivé termíny koncertů a zbytek je na vás, milí pěšáci rock and rollu:D

Termíny ReTour 09 (remember november)
21.11. - Pardubice - Východočeské divadlo
25.11. - Brno - klub Fléda
26.11. - Nový Jičín - Beskydské divadlo
28.11. - Bratislava - Slovenský rozhlas, Studio 1
29.11. - Praha - Divadlo na Vinohradech (17 a 20:30 hod.)

http://tatabojs.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika