Trance & Progressive kalendář 11/2009

Trance & Progressive kalendář 11/2009

04. 11. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Na jakou party vyrazit v listopadu? Pokud jste si tuhle otázku položili, možná na ni najdete odpověď v mém přehledu, v kterém jsme se opět snažil vybrat to nejzajímavější, co nadcházející měsíc nabídne.
6.11. Vogue Dance4Life Edition
Pražský klub Mecca bude svědkem dalšího pokračování rezidentní noci Laydee Jane, na které si taky zahrají Jesse Voorn, Clara Bailar, Trancegate (live), Fcuk, DejFF a Carl Lope. Tento díl bude, jak už název napovídá, ve znamení Dance4Life, což je nadace, která bojuje proti aids.

7.11. Next Level
Na této party v Českých Budějovicích budou hrát česká stoupající hvězda Thomas Coastline, dále zde vystoupí Robert Minelli a John Nike.

13.11. Revolution Language of Trance
V Rychnově nad kněžnou se uskuteční party v režii dua Matamar Djs, dále za mixpult postraví Rossignol, Petr Hauz, a Martin P.

14.11. Transmission
Pod titul letošní Transmission je Ancient Mysteries tedy pradávná tajemství. A kdo, že vás bude tímto tajemstvím doprovázet? Věřte, že to bude světová elita v podání Markuse Schulze, Sandera van Doorna, Menno de Jonga, Giuseppe Ottavianiho, Garetha Emeryho, Sana a Vision Impossible.

20.11. Apokalypsa 10 Years Anniversary
Na letošním jubilejním 10. ročníku brněnské Apokalypsy bude i E-motion stage na které vystoupí Holanďané 4 Strings, Ir Bryan Kearney , Pico + Fester, Stepan Bruck, Vyrys, TyPhone a Free Gate

20.11. Confusion

V pražském klubu Prdel zahraje přední slovenská djjane Nifra jež vydává své skladby na prestižních světových labeloch jakými bezesporu jsou Coldharbour recordings či AVA recordings. Mimo ni se o vaši zábavu budou starat Lazy&Doctor, Bon Finix, Marty K! a Petr Hauz.

21.11. Kyau & Albert in Louny

V lounském klubu Musicland Imperium vystoupí německé hvězdné duo Kyau & Albert, které jste letos měli možnost slyšet na festivalu Mácháč. O jejich podporu se postarají Michael C a Marthy.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika