Never Say Die Tour v Abatonu

Never Say Die Tour v Abatonu

05. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Není to tak dávno, kdy jste za podobnými akcemi museli jezdit stovky kilometrů po Evropě. Časy se mění a proto vězte, že putovní metalcore turné Never Say Die přijede také do Prahy, konkrétně 17. listopadu do klubu Abaton.
Avocado Booking se letos navíc pěkně vytáhli a připravili pro všechny maniaky pěkně vypečenou sestavu kapel, no posuďte sami.

Montrealští titáni DESPISED ICON jsou letos pasováni do role headlinera Never Say Die Tour a s tímto faktem zřejmě nebude mít většina fanoušků žádný problém. Kdo jiný by měl být v čele letošního line-upu, než tito Kanaďané, kteří od počátku tisíciletí formují podobu deathcorové scény? Jejich nová deska „Day of Mourning“ zabíjí, koneckonců asi tak stejně jako všechny jejich předešlé.. Není snad ani potřeba dodávat, že naživo jejich skladby dostávají ještě brutálnější podobu a proto si v pitu pod pódiem dávejte sakra velkej pozor na zuby. Pro své věrné fans mají tento vzkaz: "We’re excited to be coming back to Europe on this year’s “Never Say Die” tour.We're finally going to play a few new tracks for you guy's, we'll be sharing the stage with some awesome bands. We can't wait to be a part of this tour!"

DESPISED ICON

Pokud se někdo vymyká na současné metalcorové scéně, pak je to určitě britská pětice ARCHITECTS. Technicky zahraný metalcore s řadou moderních postupů vytváří z ARCHITECTS stále hojněji vyhledávanou kapelu, o čemž svědčí i fakt, že na následujícím turné odehrají své „domovské“ koncerty v Anglii z pozice headlinera. Pokud ještě ARCHITECTS neznáte, tak se připravte na netuctovou metalcore show, na níž bude prezentována i vynikající nová deska „Hollow Crown“. ARCHITECTS si pro vás připravili tuto zdravici: "We're stoked to be part of Never Say Die again! Last year was arguably the best tour we've ever been part of so to do it all again as co-headliners is truly awesome. We won't have played a headline show in the UK for 9 months by the time the tour comes around, so we hope to see some familiar faces out at the shows, and Europe is always amazing for us too. We can't wait!"

Horse The BandJsou nazýváni jako jedni z leaderů experimentálního (metal)coru, ale stejně tak se o nich povídá, že jsou partou docela slušných psychopatů. Říkají si HORSE THE BAND. Ti z vás, kteří byli na jejich prvním koncertu ve Futuru, nebo později na Strahově, si již obrázek vytvoří sami. Ti ostatní musí počkat do Abatonu. Napovíme jen, že HORSE THE BAND s naprostým klidem a s pomocí 8bitových kláves splétají grindové, screamové a corové nitky a do toho všeho ještě rádi sem tam implantují nějaké ty vlivy popu osmdesátých let. Šílenost? Ne, HORSE THE BAND.

V uplynulých letech se mladí Amíci AS BLOOD RUNS BLACK vyšvihli mezi nejvýraznější formace kalifornské metalcorové scény. Největší podíl na tom má, samozřejmě vedle nezbytné hudební zdatnosti, jejich neutuchající zápal a vášeň pro hudbu. Se svou show vymetli kdejaký zapadlý klub, odehráli stovky koncertů po celých Státech a nyní sklízejí sladké plody svého snažení. Se svou novou deskou „Descent Into Hysteria“ nyní vyrážejí dobývat evropská kolbiště.

IWRESTLEDABEARONCE Kapela se snadno zapamatovatelným názvem se vymyká naprosto všemu. Experimentální metal s jazzovými, swingovými, elektronickými a corovými vlivy otevře doširoka hubu snad každému… tak hlavně abyste ji nezapomněli zavřít. Zvlášť poté co zjistíte, že za mikrofonem stojí v této podivné kapele žena (což při poslechu desky a síle jejího vokálu rozhodně nemáte šanci poznat). Pokud Avocado Booking hledali žánrové osvěžení v rámci line-upu Never Say Die, tak v případ WRESTLEDABEARONCE měli více než šťastnou ruku.

Zpátky na zem nás svým nekompromisním deathcorem vrátí pětice z Chicaga OCEANO. Právě u Earache rec. vydávají svůj debut s názvem „Depths“ a je něco lepšího, než ho hned zčerstva přijet představit do Evropy?

Oceano

Další mladí a talentovaní, tentokrát rodáci ze slunné Kalifornie THE GHOST INSIDE, jsou považováni za jednu z nejslibnějších kapel metalcore scény. O jejich potenciálu se přesvědčte živě v Abatonu.

Avocado booking k celému turné dodává: „This year we're giving way to the more extreme side of what's out there. There are a lot of talented bands out there and we feel that this years Never Say Die has the abolute cream of the crop, it's going to destroy every town on this tour"

Vstupenky na pražskou zastávku Never Say Die Tour seženete ve všech běžných předprodejích. Pro více informací navštivte stránku www.obscure.cz nebo volejte čísla 775 095 666 a 774 220 183.

THE GHOST INSIDE

Dodal: Tomáš Karlík, Obscure Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NEVER SAY DIE TOUR 2009

Úterý 17. 11. 2009
Vystupují:
DESPISED ICON (can), ARCHITECTS (uk), HORSE THE BAND (usa), AS BLOOD RUNS BLACK (usa), IWRESTLEDABEARONCE (usa), OCEANO (usa), THE GHOST INSIDE (usa)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika