Vánoční koncert Skyline

Vánoční koncert Skyline

11. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už se stalo v posledních letech tradicí, i letos si Skyline pro domácí pražskou půdu připravili speciální vánoční koncert. Ten se tentokrát odehraje 15. prosince v Lucerna Music Baru a půjde o jediné letošní a zároveň na několik měsíců poslední sólové vystoupení kapely v hlavním městě.
Skyline mají za sebou další úspěšný rok, během kterého odehráli desítky koncertů a díky svým divokým vystoupením patřili k ozdobám největších tuzemských festivalů (viz cca desetitisícový kotel na letošním Rock For People). S kapelou se také maximálně sžila zpěvačka Marka Rybin (ex-Gaia Mesiah), která už nyní působí dojmem, jako by byla v kapele odjakživa. Když Skyline nekoncertovali, pracovali celý rok na svém novém albu, které by mělo vyjít v půlce příštího roku. „Je to naše veledílo,“ říkají s úsměvem Skyline. „Nikdy jsme neměli k finálnímu výběru připraveno tolik nových skladeb jako tentokrát. Makáme na tý desce fakt hodně, je to pro nás zásadní záležitost – už jenom proto, že bude první s Maru. Ta deska každopádně hodně lidí překvapí,“ slibují Skyline. Co se týče vánočního koncertu, již tradičně nebudou chybět ani vychytané projekce od VJky DNA a jistě dojde i na nějaké to speciální vánoční překvapení. Zpívání koled a decentně klidný večer ale nečekejte - v první řadě to bude mejdááán, bordééél a masakrrrr jako vždycky!

Skyline

Po koncertě pak bude večírek pokračovat s novým djským projektem Hiffi And Jacob, za nímž se skrývají dva členové Skyline a který slibuje pumpující electro-breakbeat-rave set.

Vstupenky jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 200,- Kč + poplatky prodejce nebo v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku.

Klub bude otevřen od 20:00 hodin.

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SKYLINE

Úterý 15. 12. 2009
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Skyline, Hiffi And Jacob
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika