Sven Väth zve své fanoušky na večeři

Sven Väth zve své fanoušky na večeři

26. 11. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Cocoon pořádá velmi originální soutěž s velmi neobvyklými cenami. I když se jí čeští fanoušci sotva zúčastní, určitě stojí za to si alespoň přečíst, co že to vlastně papa Sven pro své fanoušky připravil!
Což takhle povečeřet se Svenem Väthem v restauraci „Micro“ přímo v prostorách Cocoon Clubu? No nezní to lákavě? A právě večeře pro dvě osoby v tomto podniku a setkání s šéfem elektronického impéria je cenou pro vítěze velmi netradiční soutěže, kterou Cocoon pořádá.



Šanci vyhrát má pouze ten, kdo zašle co nejvíce vlastních fotografií s plakátem k Mix CD "The Sound of the Tenth Season" ve Frankfurtu a Berlíně. Plakáty většinou visí na stanicích metra a dalších mnoha místech v obou městech. Fotky budou platné ale pouze v tom případě, pokud na nich bude dobře viditelný i sám soutěžící společně plakátem a místem, odkud je fotka pořízena. Pokud pošle několik soutěžících stejný počet fotografií, bude rozhodovat los.

Akce potrvá až do 14.12. Fotky se zasílají na mailovou adresu posterkid@cocoon.net.
Jak už bylo řečeno, první cenou je večeře pro dvě osoby a setkání se Sven Väthem, výherce na druhém místě získá balíček s těmi nejnovějšími deskami labelu Cocoon. Třetí umístěný výherce obdrží přímo od Svena podepsané "The Sound of the Tenth Season".

www.cocoonclub.net
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika