Techno & Minimal kalendář 12/2009

Techno & Minimal kalendář 12/2009

30. 11. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Poslední kalendář roku 2009 s sebou přináší bohužel i definitivně poslední díly některých klubových techno akcí. Pojďme se tedy podívat na jejich line upy, které rozhodně stojí za zhlédnutí.
2.12. – Midi
Na prvním prosincovém Midi zahrají východočeští djs Subsist a Mulli. Zatímco Subsist se postará o tu minimalovější stránku noci, od Mulliho můžete v Perpetuu očekávat pohodový deep houseový setík.

4.12. - Human Traffix

Z kraje prosince přijede na Human Traffix do Roxy legenda Ben Watt, který v současné době úspěšně působí na poli elektronické hudby, především pod křídly vlastního respektovaného labelu Buzzin Fly. Chybět nebude ani resident Loutka a dj Face.

4.12. - Restart
Petr Wünsch tentokrát do opavského klubu Mrkev pozval na svou residentní noc Restart mojí maličkost – těšit se tedy můžete na minimal, který bude plný perkusívních beatů ala Mathias Kaden či Johnny D, který poté vygraduje do klapavějšího tech-minimalu a techna.

5.12. - Ultima
Prosincová Ultima je opět bez zahraničního hosta a tak se příznivci této klubovky budou muset „spokojit“ s residentním djem Agentem, který si na tento díl přizval pány Steena a Frankeho.

7.12. - Electronic Beats Recommends
V Lucerna Music Baru vystoupí pod hlavičkou Electronic Beats Recommends (což je paralelní projekt série Electronic Beats) vzácní hosté – elektroničtí mágové z Berlína Modeselektor a to opět spolu se svými kmenovými VJs Pfadfinderei.

14.12. - Free Mondays
Free Mondays v Roxy se tentokrát ponese v duchu techna: pondělní clubbery rozseká trojice techno djs a zároveň velmi dobrých přátel. A kdo jiný jimi může být než slovenský řezník Toky, Džejár aka Roger Venzent a jeho kolega Lord Space.

18.12. – Nu Pagadi
Po jménech jako Oliver Ho aka Raudive, Jacek Sienkiewicz, Mikael Stavöstrand, Felipe nebo Chaab na brněnskou klubovku Nu Pagadi míří další jméno techno a house scény. Hlavním hostem je tentokrát maďarsko-íránská dvojice Collins & Behnam, zajímavé live vystoupení si vystřihne domácí projekt Monoque alias Oersted a MCJ.Trax. Velmi vytříbený line-up pak už jen doplní residenti Shala a Deivis.

18.12. - Sweet
Prosincový díl královéhradecké klubovky Sweet v klubu Hlad se bude po celou dobu oddávat klikavému minimalu a může se pyšnit velmi milými hosty - dvojkou Subsist + Ala. Dalšími djs v line upu je Sonja a resident Marionette.

19.12. - Technasia End
Jako třešnička na dortu poslední Technasie přijede na Palubu předvést svůj live projekt angličan Steve Bailey, skrývající se pod nickem Makaton. Ani čeští zástupci nezůstanou pozadu. Za dva mixi a čtyři gramofony se postaví staré techno páky Daho & Ginger, nebo další novodobé věhlasné duo The Keeper & Steen.

23.12. - Midi Special
Na dalším speciálním dílu Midi se v brněnském Perpetuu představí unikátní projekt Connected Everything ve složení Shala, EliO, Tommy Riu, Deivis, Kellys a Archie.

25.12. - PigFest 15
Headlinerem vánočního Pig festu je Cisco Ferreira aka The Advent, který svůj um prezentuje převážne v live vystoupeních. Dalším hostem je Ricardo Rodrigues aka Industrialyzer, portugalský DJ a producent, jehož si v roce 2007 všimnul právě Cisco Ferreira a krátce po spřátelení těchto dvou Portugalců Cisco obsazuje Ricardovy tracky na jeho label Kombination Research Imprint. Mezi domácí zástupce té tvrdší části tohoto eventu patří Agent, Spiriakos a Jay Beck.

25.12. – Christmas Party
Během devíti let na tradiční pardubické Christmasce zaměřené primárně na techno zahrála taková jména jako Christian Wunsch, Jeff Milligan, Oscar Mulero, Space Djz, Mark Antonio, Technasia a mnoho dalších vynikajících djs. Residentem byl slovenský bratko Toky, Džejár a Lord Space. Bohužel, letošní Christmaska je poslední. Jako poslední zahraniční host byl pozván Mark EG, který tak završí devítiletou éru této nezapomenutelné party.

25.12. - Magion
Resident Click Joe na svém Magionu představí hosta z německa - Avaaz, dále předvede své umění šikovný minimalista a nyní mohu už s radostí říct, že i vynikající producent, dj Ala. O vizuální doprovod se postará VJ Kolouch.

31.12. - Fifth Element: 2010
Na silvestrovské party v Roxy vystoupí matadoři české elektronické scény - djs Loutka, Tráva, Chris Sadler, Lucas Hulan, Dan Cooley, Roman Rai, Airto, Bo.dan, IM Cyber, Ghonzales, 2k, Sweg, Nitrous, Deadly Viperz.

31.12.- Silvestr 09
Silvestr na Flédě bude pod taktovkou dje Orbitha, o hbitý electro-clash se postará Tvyks, svůj typický elektro-house předevede jak v Roxy, tak v Brně Chris Sadler. Dalšímí vystupujícími jsou domácí Jerry, Javas, Marthen a Stepan Bruck. Chybět nebude ani druhá „bar stage“.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika