Prosincová NU Pagadi

Prosincová NU Pagadi

03. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po delší odmlce se blíží opět den, kdy se k nám v tichosti řítí party, která si od svého prvopočátku drží svoji nezaměnitelnou tvář. Po jménech jako Oliver Ho aka Raudive, Jacek Sienkiewicz, Mikael Stavöstrand, Felipe nebo Chaab k nám míří další jméno světové techno a house scény.
Narodili se ve dvou různých státech (Maďarsko a Irán), mají dvě různá občanství, ale přesto se do podvědomí všech clubberů zapsali jako nerozlučná dvojice, která baví svojí produkcí a svými sety velkou část publika po celém světě. Oficiálně existují od roku 2004 a vydáním vynikajícího EP "Solid Beatz" pro "Rotation" Dave Angela došlápli na první schod cesty vstříc výšinám evropské techno hudby. Úspěch a pozitivní odezva na jejich první EP pány motivovalo pokračovat v kooperaci, jejíž výsledkem je mnoho vydané hudby a remixů na známých labelech jako například Recycled Loops, Titanium a další. V blízké budoucnosti budou vydávat na prestižním labelu Yoshitoshi Records s velkou podporou Sharama a Dubfira (ex Deep Dish) a následovat bude další EP na novém labelu Phillipa Strauba (aka DJe Felipe) s remixy od Moniky Kruse, Gregora Treshera a Christophera Justa. Svůj DJský um předvedli už v takových klubech jako The Core, Warehouse nebo Kick v Tokiu či Turnmills v Londýně. Jsou rezidenti takových mega festivalů, jako Sziget a Balaton Sound, nebo halovek Mayday či Hyperspace. Do Brna na stylovou akci NU Pagadi přijíždí velikáni taneční hudby Collins & Behnam!

Úderem půlnoci se představí dvojice, která si říká Monoque. Jde ovšem o dobře známý brněnský live projekt složený z dvojice Oersted & MC J. Trax. Ti opět rozpoutají skvělou atmosféru v hodinovém vystoupení plného nové hudby, obohacené o velmi působivý zpěv krásné zpěvačky J. Trax.

NU Pagadi si nelze představit bez rezidentního dje, kterým je Shala. Právě on stojí nejen za akcí NU Pagadi, ale také za středečními večírky peťáckými MIDI nebo občasnými víkendovými MIDI Special, kde spolu s dalšímí prezentují projekt Connected Everything. Před pár týdny ho jeho djský um zavedl opět za hranice, kdy ve vídeňském Camera clubu předvedl svů styl hraní. Ohlasy byly výborné a inspirací je spousta. Proč je tedy nevyužít na NU Pagadi. Je na co se těšit.

Posledním do party této události bude Deivis – po dlouhá léta oddaný fanoušek taneční scény. Poslední rok se na ní aktivně podílí i jako dj. A nutno říci, že mu to jde znamenitě! Svým výběrem tracků a velmi slušným stylem michání si právem zaslouží uznání ostatních a jelikož dokáže vždy přijemně posunout atmosféru akce nahoru, nesmí na NU Pagadi chybět. A snad právě proto je nyní tolik žádán mezi promotéry .

Nezbývá než dodat důležité informace a to cena vstupenky, která bude tradičně 100,- na místě, ovšem dámy a slečny mají do 22h otevřené dveře zdarma. Další informace o party naleznete na webu myspace.com/nupagadiparty

Prvních 50 účastníků obdrží promo CD MIDI Sound s namíchánými sety DJs Thomase Grüna (AT), DaLia (RO), Shali, Deivise a Vika. Posílený zvuk, dekorace, skvělá atmosféra a přátelské prostředí na tebe budou opět čekat 18.prosince v Perpetuu na NU Pagadi. Budeme se těšit!

Dodal: NU Pagadi
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NU PAGADI

Pátek 18. 12. 2009
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Collins & Behnam (Hu), Monoque live (Cz), Shala (Cz), Deivis (Cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika