Anketa z narozeninového Climaxu

Anketa z narozeninového Climaxu

06. 12. 2009  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (2)
Neuvěřitelných 11 let oslavil v Roxy Climax, noc sympatického Angličana žijícího v Čechách, Chrise Sadlera. Poblahopřát tento rok přijela dvojka stejné národnosti jako resident, Hoxton Whores. Anketu jsme tentokrát udělali neobvykle s účinkujícími, které se zdařile zvládl vyhnout jen jeden z nich.
1) Jak bys popsal party Climax někomu, kdo ji nezná?
2) Už víš, jak oslavíš letošního Silvestra?
3) Jaké máš plány do Nového roku?
4) Jak se tě jako dje dotkla finanční krize?
5) Jakou maximální životnost podle tebe může mít klubová noc?
6) Pocítil jsi už vánoční atmosféru?


Chris Sadler, resident dj party Climax

1) Nejde ji popsat bez typických klišé a superlativ, takže tomu kdo nezná Climax bych doporučil, aby zašel a vše viděl na vlastní oči.

2) Jak jinak než na party? Určitě zahraji v brněnské Flédě a v jednání je i ranní set v pražské Roxy.

3) Hned po Silvestru jedu na chvíli do Anglie dobít baterky a pak zase zpět a skládat, skládat a zase skládat. Po delší době mě zase popadla chuť produkovat vlastní hudbu a tak toho chci využít. Navíc dělat vlastní muziku je lepší než si pořídit děti, protože na rozdíl od dětí hudbu můžeš vypnout, když tě to přestane bavit a nebo výsledek své práce se kterou nejsi spokojený hodit do šuplíku a začít znovu, což u dětí dost dobře nejde.

4) Osobně si myslím, že finanční krize je především nafouklá bublina a kdyby o tom politici, ekonomové i noviny přestaly psát a mluvit, byla by škoda daleko menší, protože by mezi lidmi opadl strach. Celkově nevidím na party žádný rozdíl, maximálně ten, že to někteří promotéři a majitelé klubů používají jako omluvu pro jejich promotérskou neschopnost.

5) Pochopitelně by mě taky zajímalo jak dlouhou životnost může mít klubová noc. S Climaxem už máme za sebou jedenáct let a nezdá se mi, že by se to blížilo ke konci. Mám za to, že Climax je pro Roxy jedna z nejúspěšnějších nocí co se týče návštěvnosti, o atmosféře ani nemluvě. Před chvíli jsem o tom zrovna mluvil s Kevinem z Hoxton Whores, a řekl mi že ani v Londýně ani jinde po světě nezná tak dlouho fungující noc. Nevím jestli existuje nějaký recept, ale v případě Climaxu si myslím, že se jedná o kombinaci lidí kteří na něj chodí, kouzlo samotného prostoru Roxy a hudby, kterou zde hrajeme. Jde nám totiž o party muziku a ne nějaké rádoby intelektuální úlety.

6) Jelikož nemám tušení co komu koupím za dárek, mám z letošních Vánoc spíše panickou hrůzu. Asi dám na reklamy v televizi a všichni blízcí ode mě dostanou nějaký přípravek na klouby.

VJ Martin, vj resident party Climax

1) Climax je mejdan, který prostě musíš zažít, přijď někdy!

2) Budu dělat videoprojekci s půlnočním odpočtem v Radosti FX.

3) Užít si ho ještě líp jak 09!

4) Nesnáším krize!!! Naštěstí je neřeším, ale je vidět, že sponzoři škrtí opasky.

5) Každá noc může fungovat pokud se přichází s něčím novým a zajímavým, jde o to zda je na to chuť, nebo se to začne brát jako rutina. Lidi chtějí zábavu, ne stereotyp.

6) Druhý den po Climaxu jsem zašel na vánoční trhy a dal si svařák. Letos Vánoce neslavím, letos si je vychutnám.

Gary, Hoxton Whores

1) Prozatím to vypadá fakt hustě, takže už se nemůžu dočkat, až začnu hrát. Pamatuji si, když jsem tu byl před rokem a půl a bylo to hodně dobré, takže se těším až se také zapojím do akce.

2) Nejradši trávím Silvestra s kamarády, ale zároveň je dobré pracovat. Na přelom roku mám několik nabídek, takže se zatím rozhoduji mezi švédským, ruským nebo anglickým mejdanem. Ale ať udělám cokoliv, nejspíš to bude šílené.

3) Dvě děti už mám a další neplánuji, to stačí. Ideální by bylo, kdyby se mnou moje děti mohli na turné.

4) Rozhodně vidím v Anglii rozdíly. Bary zde mají licence na 24 hodin a tak jdou lidi radši do baru než do klubu. Do baru není žádné vstupné. Je třeba dostat lidi zpátky do klubů.

5) Taneční scéna je na světě třiadvacet let a nikdy nebyla žádná jiná hudba v módě tak dlouho, přežila déle než rock n roll. Je potřeba lidi zaujmout, vozit jména ze zahraničí, lidi se na tu noc musí těšit.

6) Vůbec nemám Vánoce rád, jen kvůli dětem. Vánoce by měly začínat v prosinci a ne jak nás obchody tlačí už v říjnu.

Roger Venzent, dj

1) Je to electro house mejdan s perfektní atmosférou. Pro mě je dnes tato akce party roku. Perfektní energie, atmoška, šlape to!

2) Budu s rodinkou. Domácí prostředí. Mám o svátcích 2 velké akce, takže budu určitě odpočívat.

3) Mám hodně práce, připravujeme nový festival, takže si přeji, aby tento projekt vyšel na jedničku. Svatbu mám za sebou, děti a rodinu také :-)

4) Jasně, je prostě méně peněz a to se odráží ve všem. Nejen na party, i v běžném životě kolem nás. Ale lepší se to pomalu.

5) To nevím. Chris má už 11. výročí a podívej se na ten mejdan!

6) Pocítil. Všude kolem se už v listopadu dělala vánoční výzdoba. Přijde mi to laciné. Vánoce jako takové vnímám až tak týden před 24.12. A určitě si je po svém užívám.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX - 11TH ANNIVERSARY

Sobota 28. 11. 2009
Vstup: 200 / 250 Kč
Vystupují:
Hoxton Whores (Whorehouse rec., Uk), Chris Sadler, Dzejar aka Roger Venzent
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

07. 12. 2009 | 17:04:18
+0 | -0

co se hraje na climaxu

house ale ten komerecnejsi sadler hraje vylozene stary i novy komerecni hitovky predelany do new havu house funky music muj nazor house music fakt rozumim
Filipdee
07. 12. 2009 | 12:16:44
+0 | -0

..

od techno dje pohybujiciho se leta na scene bych ocekaval ze je schopny rozpoznat styly hudby, na climaxu se opravdu nehraje electrohouse, funny mystifikace
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika