Sayko ve dvouhodinovém setu

Sayko ve dvouhodinovém setu

16. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek Bomb da bass se Saykem! Moravský number one DJ přijede rozsekat na kousky klub Matrix, že nevěříte? Přijďte se přesvědčit! Na vylepšeném zvuku Matrixu ho doplní djka Romana, nekompromisní djka (záskok za DJe Soldika, který pro nemoc nedorazí) a také resident akce DJ C.N.B a v neposlední řadě také za dnb.cz DJ Freakox.
Pozvání hosta párty přijal tentokráte velmi nadějný a výborný DJ Stantha. Výtečně vyladěný line-up slibuje pořádnou drum and bass jízdu. A to ještě není vše! Na akci budou dva zelené lasery a vstup klasicky do 22. hodiny za úžasných 30,- No řekněte, kde vám dají tolik za tak málo? O Saykovi si přečtěte více dále v tomto článku.

dj Sayko

Sayko legenda české drumandbassové scény, dlouhá léta označován jako nejlepší český dnb DJ díky jeho nekompromisním setům, energii kterou lidem dává a samotnému mu jí ještě dost zbývá, aby se za gramofony skvěle bavil. To je člen sdružení Dvoika.Troika a také člen nejprestižnějšího českého bookingu Motion.

Je jedním z nejdéle hrajících DJů u nás, jeho začátky sahají až do roku 1992! Akce na kterých hrál se už snad ani spočítat nedají - od klubovek až po největší halovky a festivaly. Technika jeho mixu je dokonale čistá, selekce naprosto originální a díky jeho hudebnímu nadání (zpíval např. ve vlastní kapele a skládá vlastní hudbu) mají jeho sety hlavu a patu a je také výborným turntablistou.

Dodal: BADPOINT company
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOMB DA BASS

Pátek 18. 12. 2009
Vstup: 30 - 60 Kč
Vystupují:
Sayko, Soldik, C.N.B, Freakox, Stantha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 KE STAŽENÍ
Sayko - set 01
17. 12. 2009 (76 MB)
Sayko - set 02
17. 12. 2009 (79 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika