Silvestr v Matrixu

Silvestr v Matrixu

27. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jungle DNB silvestr v klubu Matrix bude jednou z největších drum&bassových oslav příchodu nového roku v Praze. Za gramofony se vystřídá kompletní Tele2beatz crew, Suki, Pixie, Wash, Rollingbass djs Sayuz a Chmelda a dvě šarmantní djky Babe LN a Kan-Jacca.
Tak jako jsou Vánoce svátky klidu a míru, Silvestr je datum ke kterému neodmyslitelně patří zábava, hudba, hlahol, dobré drinky a přátelé. Matrix klub již přes rok a půl poskytuje prostor drum and bassu, takže Silvestr musí být letos také drum and bassový.



V Matrixu již máme nějaký čas možnost slyšet vylepšený soundsystem s plnými basy, zasádním vylepšením prošel i chillout, kde je kromě sezení k dispozici pinball, fotbálek a fotbálek pro dva. V samotném sále přibyly světla, ať už na parketu, tak doznalo změnu prosvětlení baru. A doplněná vzduchotechnika také zvládá nápory stovek lidí. To všechno si můžete užít na Silvestra, kde převážně české drum and basové publikum vytvoří atmosféru skvělé party, kde také hraje špička české DNB scény.

djane Kan-Jacca

Ve spolupráci s Rollingbass crew (např. party Drum Affection) jsme pozvali zahrát k tanci T2b sound systému v plném zastoupení djů Pixie, Suki a Wash. Po jejich boku se předvedou kluci z Rollingbass crew Sayuz a Chmelda. Vždy výtečně hrající djka Babe LN silvestr určitě také nakopne a další female host, djka Kan-Jacca zas všechny na konci rozemele nekompromisní DNB systém smrští svých vynilů.

Specialitou na party budou jednohubky zdarma, druhý bar umístěný v chilloutu a světelná show dvou zelených laserů a dalších světel. Matrix klub na Silvestra otvírá své brány již od 18 hodin, vstupné je do 22 hodin jen 140Kč, po 22. hodině je vstupné 190Kč. Informace o klubu a party najdete na adrese: www.matrixklub.cz/silvestr

Dodal: BADPOINT company
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLE DNB SILVESTR

Čtvrtek 31. 12. 2009
Vstup: 100 - 190 Kč
Vystupují:
djs Pixie, Suki, Wash, Babe LN, Kan-Jacca, Chmelda, Wash, Sayuz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Kan-Jacca - Sonic Ignition
30. 12. 2009 (130 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika