Techno & Minimal kalendář 01/2010

Techno & Minimal kalendář 01/2010

04. 01. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (2)
Ani v roce 2010 čeští techno-minimaloví  djs rozhodně nezahálejí a připravili si pro své příznivce řadu menších či větších klubovek, jejichž vyvrcholením bude dozajista datum 29. ledna. Více informací naleznete o pár řádků níže v našem nejnovějším vydání techno-minimal kalendáře.
9.1. - Tranzistor
Na tradiční klubovce Tranzistor, která už nějaký ten pátek tepe prostorami brněnské Flédy pod taktovkou Petera Pei tentokrát vystoupí pražský Airto společně domácími djs Tommi Vegou, Flyem, Peterem Peaou a HaWranem.

9.1. - Bubbles
Minimaloví klikálci Insect Elektrika si na svoje legendární bukanýrovské bubliny přizvali několik dalších klikajících kolegů: domorodce Awacse a z Brna dorazí dokonce i matador Click Joe. Dále vystoupí Pavel Batala, Kiko a Sanytch.

9.1. - Midi

Ani v roce 2010 nebude chybět na programu brněnského programu klubovka Midi, na které vystoupí projekt Connected Everything, který je předzvěstí toho, že se bude na co těšit!

14.1. - Psytrance
I když název akce poukazuje na zcela jiný druh muziky, na druhé stage v Crossu vystoupí legendární technařka Nika 77 a d´n´b král Stanzim.

15.1. - Eternity
V Brněnském Mersey se rozezní beaty techna a minimalu hned několikrát – o hlavní část programu se totiž postará Ladida,které budou sekundovat další, neméně šikovní brňáci: Muzzy,Elio a Deivis.

15.1. - Midi Special

Na dalším dílu Midi Special resident Shala oslaví své narozeniny společně se zahraničním hostem – Philippem Blechou. O vytříbený minimalový sound po celou noc tedy určitě nebude nouze.

15.1. - Schranz Machine New Episode
Na klubovce v brněnském Faválu plné spíše těch ostřejších beatů se představí Brňák Dj Nois, který není na techno scéně už žádným nováčkem. Dalším vynikajícím hostem je dj, který na scéně pohybuje už od roku 1995 - Dj KAISERSOZE. Mezi další vystupující patří např. Matt M Maddox, Versus, Sepromatiq.

16.1. - Keď do pekla, tak na poriadnom koni!

Na oslavě 25. narozenin  naší dvorní fotografky Darkiny s podtitulem „Keď do pekla, tak na poriadnom koni!“, vystoupí velmi zajímaví hosté. Jedním z nich je Awacs, břeclavský techno matador Elektrabel zde zahraje live, dále přijede dj Abu a další funky techno setík předvede dj Monotype. A možná prý přijde i kouzelník…?!

22. 1. - Soundscream

Na dalším dílu Soundscreamu v Mecce opět nebude chybět Roman Rai kterého vydatně podpoří tzv. „Ferdabeat djs“: techno papa Texx, Macio, Myclick alias DJ Face a Phunxx J.

29. 1. - Kollektiv turmstrasse

Dalším zajímavým typem lednového kalendáře jsou dozajista němečtí minimal kouzelníci Kollektiv Turmstrasse, které si na svoji narozeninovou párty vyžádal dj Tráva. Ten, kdo rád jejich melancholické, barevné, minimalistické umění, je 29. ledna vítán v pražské Roxy!

29.1. - Elektra

První Elektra v novém roce se bude konat 29.1. a přiveze zásadní lahůdku techno hudby, projekt Extrawelt live, který ve světě skvělě reprezentuje značku Cocoon papa Svena Vatha. Dle ankety na Fleda.cz vyhráli Extrawelt s jasným náskokem před Moonboticou, Dimem Chrisem a Julian Jewellem. Pro techno labužníky bude datum 29.1. tudíž velké dilema, neboť rozhodnout se mezi Kollektivem Turmstrasse a Extrawelt bude tuze, tuze těžké!
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
S
06. 01. 2010 | 12:14:23
+0 | -0
pro me asi take :-)
FILL
05. 01. 2010 | 18:02:49
+0 | -0
Tak pro me je jasna Roxy!:o)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika