Imogen Heap vystoupí v Praze

Imogen Heap vystoupí v Praze

07. 01. 2010  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Praha se konečně dočká jednoho z nejzajímavějších aktuálních ženských hlasů. Britská zpěvačka a skladatelka v jedné osobě, Imogen Heap, vystoupí poprvé v Čechách a zaplní tak prázdné místo, které absencí jejího živého vystoupení v tuzemsku, stále bylo trnem v oku nejen jejím fanouškům.
Celým jménem Imogen Jennifer Jane Heap bývá označována za jednu z nejtalentovanějších zpěvaček současnosti a nutno dodat že právem. K hudbě si našla cestu už jako malá, kdy přes hru na různé nástroje se postupně dostala ke skládání vlastních skladeb. Tehdy jí bylo pouhých třináct. Postupem času se potkala s Guyem Sigsworthem, který jí dlouhý čas provázel na její cestě hudebním světem a s nímž také zářila v projektu Frou Frou.

Na svém kontě má Imogen celkem tři alba, z nichž poslední je stále aktuální, nese název Ellipse a právě s ním se přijede poprvé představit českému publiku. Konkrétně se tak stane 2. března v Divadle Archa. Je však dost pravděpodobné, že zazní i skladby z jejích dřívějších alb iMegaphone a Speak for Yourself. Velmi podstatnou informací pak je, že Imogen si velmi ráda hraje (nejen) se svými skladbami a je schopná vmíchat do nich skutečně cokoli. Její vystoupení tak bude doslova dárkem všem jejím fanouškům, zájemcům o kvalitní hudbu, kritikům i zvědavcům. Vstupné na tuto událost vyjde na 770 Kč a je možné jej zakoupit v pokladně Divadla Archa či přes Ticketpro.

www.1015.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika