11 years of JZD promotion

11 years of JZD promotion

11. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Techno legenda Oscar Mulero se vrací po delší době zpět do České republiky, konkrétně do Valašských Klobouk, kde vystoupí 20.02.2010 v KD Klobučan na akci 11 years of JZD promotion. Spolu s ním na této stagi vystoupí několik zajímavých hostů. Celkem zahraje 10 djs a 2 live acty. Pojďme si je trochu představit.
Z Polska dorazí dj Schimek, který našel zálibu v elektronické hudbě již v osmdesátých letech. Přelom v DJ-ské kariéře a začátek profesionálního DJ-ingu zaznamenal v roce 1990. V té době spolu s „nestorami“ česko-slovenské scény začali budovat to, co dnes nazýváme slovenským clubbingem. V průběhu roku 2002 začínají jeho DJ-ské aktivity i na území Polska, kde si velmi rychle získal respekt a popularitu. Vrcholem v jeho kariéře bylo hraní na Budapešť Parade 2002 a 2003 za účasti 600tis. lidí s fantastickou atmosférou. Nezapomenutelné byly jeho vystoupení na akcích Stigma, Pohoda, Apokalypsa. Styl jeho setů se dá popsat jako precizní a rychlý mix s výraznou basovou linkou a účelným využíváním dlouhých přechodů, breaků a nástupů.

Spolu s ním vystoupí ostravský klenot, dj Roman Hyde, který hraje již od roku 1996. Slyšel jste ho mohli na mnoha parties, festivalech, ale i klubech po celé ČR. Za zmínku určitě stojí akce Citadela, Bassblaster. Orion Hall, Apokalypsa, či festivaly Svojšice, S.O.L., Hradhouse, Cosmic Trip, Creamfields, Open air fields. V současné době je residentem klubu Fabric v Ostravě. Za tu dobu co působí na české scéně zahrál po boku mnoha věhlasných jako Jeff Mills, Robert Good, Jeff Milligan, Regis, Steve Bicknell, Marco Carola, Heiko Laux, Alexander Kowalski, Christian Wunch, Rush, James Ruskin, Umek, Ben Sims, Oscar Mulero... Roman byl velice potěšen, že opět zahraje na akci s Oscarem Mulerem. Těšit se můžete na speciální techno set ze tří gramofonů.

oscar mulero

Lidé o něm říkají, že je pohodář, který je v pohodě Dj, který patří k pionýrům elektronické hudby na Slovensku, ale slyšet jste ho mohli na mnoha akcích po celé ČR, ale i v Maďarsku a Polsku. Jsme velice potěšeni, že do Valašský Klobouk přijede slovenská stálice dj Grining. Tento stavební inženýr, se vrací za gramofony po menší pauze a dorazí právě k nám. Těšit se můžete na minimal techno s bratislavským zvukem ve spojení s final scratchom, který mu otevřel obzory.

Co by to bylo za narozeninovou párty, bez kamarádu ze Strobe. I tento rok dorazí Lucasch, zakladatel a majitel agentury Strobe, jeden z nejdéle hrajících djs u nás, které procestoval s kufrem desek skoro celou Evropu. Spolu s ním dorazí i kolega, dj a producent Karloss, který se představí v live vystoupení. A v neposlední řadě zahraje i celá posádka z bookingu JZD promotion. Jmenovitě to jsou dobytci: Martini, Ian Fuzzy, PapiOil, X-Basse, Vitecone-live, Juris a Siki.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

11 YEARS OF JZD PROMOTION

Sobota 20. 2. 2010
Vstup: Bude upřesněno
Vystupují:
Oscar Mulero, atd.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika