Toxique natáčí novou desku

Toxique natáčí novou desku

14. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Toxique natáčí novou desku. Deska vzniká u babičky Vildy Béreše v Krušných horách, která skupině poskytla absolutně komfortní a rodinné zázemí včetně výborné a tradiční české stravy.
Klára Vytisková k tomu dodává: „právě díky podpoře babičky, jejímu neutuchajícímu gastro zásobování a pouštění inspirativní dechové hudby vznikají naše nejnovější skladby“. Čas na přípravu jejich druhého CD si vyhradili na celý leden. Bude samozřejmě autorské a podílet se na něm budou všichni členové kapely. Na jaře by fanoušci už měli slyšet její předzvěst v podobě singlu. No a na podzim se chystá kromě desky i podzimní turné s naprosto novou image. Tentokrát už bez sofa.

Než však nastane podzim, chystají se odehrát pár koncertů během jara a
vystoupení na vybraných letních festivalech a zavítají samozřejmě i do
zahraničí (např. 17. 5. vystoupení během Českého národního dne na EXPO 2010 v Šanghaji, na podzim v Sofii atd.). Bude možnost je vidět i na televizních obrazovkách.

A také na nich už od ledna „zakotvila“ Klára Vytisková. Stala se novou tváří a moderátorkou hudebního pořadu ČT Medúza. Jaké to pro ni je?“ No jasně, že mám trému, není to jednoduché a lidé pořád srovnávají…. Ale hrozně mně to baví.“ Klára se snaží do pořadu vkládat nové trendy, ale i vlastní zkušenosti a názory. Můžete jí vidět vždy premiérově v sobotu na ČT 2 v 12:30 a pak v reprízách ve čtvrtek ČT2 19:05 a v pátek ČT2 13:10.

Navíc se rozhodla i ochutnat divadelní prkna. Premiéra hra Holky Elky byla v době těsně před vánoci, další repríza se chystá na únor v Praze.

Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika