Olav Basoski na výročním Meccamixu

Olav Basoski na výročním Meccamixu

19. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Nejstarší klubová noc Meccy slaví 5 let své existence! Meccamix zde představil desítky zahraničních i domácích djů, vydavatelství a prestižních klubů. Pro toto významné výročí jsme se rozhodli představit poprvé v klubu Mecca legendu house music, producenta a hitmakera – Olava Basoskiho.
Na programu nebude chybět 5 skvělých českých DJs, Ibiza Diva dancers, konfetovače, dekorace, hodnotné poukázky od partnerů akce a Luxury Show za účasti top celebrit v režii Luxurybags.cz!

Energický dj set Olava Basoskiho naprosto uchvátil návštěvníky Dance Celebration v Arkádách Pankrác v září 2009. Olav Basoski je prostě mistrem holandské house music. Je majitelem labelu Rootz Records, na kterém zpočátku své kariery vydával i veleslavný DJ Armin Van Buuren. Hity Olava Basoskiho jako „Opium Scumbags“, „Waterman“ nebo „Can´t Stand No Lies“ vévodí světovým tanečním a klubovým hitparádám. Olav remixoval hity takových jmen, jakými jsou Moby, James Brown, Bob Marley, Armin Van Buuren, Todd Terry, Phats & Small a je právem považován za jednoho z nejrespektovanějších djs house music na světě.

olav basoski

V současné době vydal po boku DJe Ericka E veleúspěšný track - Don't Turn Your Back, který se drží na prvních příčkách světových djských žebříčků a mnoho velkých jmen světového DJingu ho stále zařazuje do svých setů. Dále budou blahopřát rezidenti Meccamixu, a to DJ Carl Lope, DJ Looky, DJ Fcuk, DJ Castor a DJ Martin Frank. Nebudou chybět Ibiza Diva tanečnice v úchvatných kostýmech, ani další atributy Meccamixu jako nafukovací dekorace či stříbrné konfetovače, které se na vás posypou celou noc.

To však zdaleka není vše! Pro každého návštěvníka jsou připraveny vouchery od společností Zu Elements a dárky od Luxurybags.cz. Součástí večera bude netradiční „Luxury Show“, kde české top celebrity představí nejluxusnější modely kabelek od věhlasných návrhářů jako jsou Louis Vuitton, Prada, Dior, Gucci, Chanel a mnoho dalších. Společnost Luxurybags.cz přichází s revolučním nápadem, kdy si tyto skvosty můžete půjčit i vy za skvělé ceny, které budou na akci ještě navíc zvýhodněny. To vše zažijete na 5 letém výročí party s názvem Meccamix!

Dodal: Michal Hora
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Olav Basoski, Martin Frank, Fcuk and many more
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ri-chard
20. 01. 2010 | 18:59:48
+0 | -0
jojo, s tim souhlasim,ale vývoj nezastavíš..... :-(
lukas
20. 01. 2010 | 17:31:43
+0 | -0
olav uz neni to co byl
SOUTĚŽTE
MECCAMIX HIGH 5 YEARS - 29.1. Mecca
2 x nákup u Zu Elements, 3 x týdenní půjčovné kabelky od Luxurybags, 3 x 2 háčky na kabelku, 3 x 2 vstupy, 1 x CD kompilace
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Olav Basoski
28. 01. 2010 (130 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika